Početna - IZDVOJENO - Noć velikog čitanja 5 – Ri Lit u Filodrammatici
noc-velikog-citanja

Noć velikog čitanja 5 – Ri Lit u Filodrammatici

Neformalna književna skupina Ri Lit postoji od 2012. godine. Otada naovamo redovito nastupaju u Rijeci u sklopu manifestacije Noć velikog čitanja, kao i mnogih drugih događaja, od Riječkih ljetnih noći do OpArta, te samostalnih nastupa. Dosad se Ri Lit predstavio zagrebačkoj, vukovarskoj, omišaljskoj i pulskoj publici, a u četvrtak 26. siječnja po peti će puta zauzeti prostor dvorane Filodrammatica u Rijeci! Deset autora – Tea Tulić, Zoran Krušvar, Željka Horvat Čeč, Igor Beleš, Enver Krivac, Izet Medošević, Milan Zagorac, Davor Mandić, Zoran Žmirić i najnovija akvizicija Ri Lita, Goran Gluščić – čitat će svoje najbolje priče, s početkom u 20 sati!

Ali to nije sve! Voditeljica ovog posebnog mini jubilarnog nastupa Ri Lita bit će Gordana Brkić Žagar, i sama objavljivana autorica, te voditeljica poznata s radio valova.

Nemojte zakasniti jer broj je sjedećih mjesta ograničen!

Odmah nakon nastupnog čitanja, publika će imati prilike zajedno s autorima uživati u ugodnom ambijentu ‘Dnevnog boravka’ u Ciottionoj na after partyju, uz dobar odabir glazbe i prijatnom druženju!

Rabljena Vozila

Komentiraj

x

Pogledajte još

Najavljen Program 14. Dana antifašizma u Opatiji

Tema ovogodišnjih 14. Dana antifašizma u Opatiji (DAF) koji će se održati od 1. do 3. ožujka 2023. godine je ...