Početna - IZDVOJENO - Nova debata u Continentalu: Feminizam u suvremenom svijetu
web

Nova debata u Continentalu: Feminizam u suvremenom svijetu

Obradivši brojne relevantne teme poput genetski modificiranih organizama, održivosti razvoja našeg društva i autoriteta liječnika u pružanju zdravstvenih usluga, Udruga za razvoj kulture mladih “Kulturni front”, Milenij hoteli i Odsjek za filozofiju Filozofskog fakulteta u Rijeci u sklopu projekta Opatija Coffeehouse Debates u kavanu Hotela Continental dovode nove teme i nove paneliste.

Novu godinu tako počinjemo s aktualnom temom feminizma i ženskih prava u suvremenom svjetu. Opravdanost pozitivne diskriminacije, problem staklenog stropa, podjela rodno-spolnih uloga u društvu i upitna jednakost samo su neke od tema kojih ćemo se dotaknuti u sljedećoj panel-diskusiji koja nas očekuje danas, 13. siječnja  2015. s početkom u 19 sati.

Nove panelistice su docentica Ankica Čakardić sa Odsjeka za filozofiju na Filozofskom fakultetu u Zagrebu, predvačica u sklopu Centra za ženske studije, široj javnosti poznata i kao voditeljica TV emisije ‘Peti dan’, te Karolina Leaković, saborska zastupnica (6. i 7. saziv Sabora) i jedna od organizatorica Političke akademije ‘Novo društvo’.

Ako ste si obećali da ćete novu godinu provesti aktivnije, uključujući se u rasprave, informirajući se o relevantnim aktualnim temama te radeći na sebi i svojim sposobnostima, Opatija Coffeehouse Debates su savršena prilika da krenete u ostvarivanje novogodišnjih planova. Udobni naslonjači, savršena kava (ali i čaj ili kuhano vino) i zanimljivi panelisti čekaju na zainteresirane građane koji znaju cijeniti intelektualne užitke i raduju se siječanjskoj večeri koji će provesti u ugodnoj akademskoj atmosferi uz topli kamin i stimulirajuće rasprave.

 

Rabljena Vozila

Komentiraj

x

Pogledajte još

(FOTO) Učenici Ugostiteljske škole Opatija priključili su se projektu volonterskog maratona mladih “72 sata bez kompromisa”

Vrijedni učenici Ugostiteljske škole Opatija priključili su se projektu volonterskog maratona mladih “72 sata bez kompromisa” u Rijeci. Učenici slastičari ...