Početna - AUTOMOTO - Nova Opel Corsa OPC line
opel corsa
web

Nova Opel Corsa OPC line

Kada krene u prodaju ovaj Opelo  bit će dostupan i u nešto ušminkanijoj varijanti. Riječ je o Corsa OPC Line izvedenici koja je bogatija za nove vizualne elemente koji njen izgled čine nešto agresivnijim.

Opel Corsa OPC Line klasični je primjerak novog gradskog mališana iz Rüsselsheima koji je na sebe nabacio nekoliko elemenata ne bi li djelovao atraktivnije i sportski. OPC Line naziv Corsi pete generacije ne donosi nikakve tehnološke preinake već strogo vizualne promjene. Uz tu značku idu prednji spojler u boji karoserije, agresivnije oblikovane podnice, krovni spojler smješten straga, kromirani ispušni top, te crni aluminijski naplatci i retrovizori. U sličnom tonu odrađena je i unutrašnjost koja sada donosi crne i crvene ukrasne elemente, aluminijske nožne komande, te kožom presvučen upravljač i ručicu mjenjača.

Kako je ovo striktno vizualna nadogradnja Corse pogonski motori i mjenjači su ostali isti. Tu su dakle 1.2-litreni benzinac sa 70 KS, 1.4-litreni benzinac s 90 KS i 100 KS, litreni Ecotec turbak s 90 KS i 115 KS, te 1.3-litreni CDTI dizelaš sa 75 KS i 95 konjskih snaga.

Rabljena Vozila

Komentiraj

x

Pogledajte još

Gradski vijećnici Grada Opatije podržali projekt rekonstrukcije i dogradnje Doma zdravlja

Gradski su vijećnici na svojoj jučerašnjoj 17. sjednici podržali Prijedlog Odluke o realizaciji projekta rekonstrukcije i dogradnje objekta Doma zdravlja ...