Početna - GOSPODARSTVO - Novi logo Opatijske rivijere
opatija.hr

Novi logo Opatijske rivijere

Na jučerašnjoj konferenciji za novinare predstavljen je novi vizualni identitet, drugim riječima, novi logo Opatijske rivijere i turističke zajednice Opatije, Lovrana, Mošćeničke Drage, Ičića, Kastva i Matulja.

Na spomenutoj konferenciji bili su prisutni opatijski gradonačelnik Ivo Dujmić, direktorica TZ-a Grada Opatije Suzi Petričić i predstavnici lokalnih samouprava koje predstavljaju Opatijsku rivijeru – Lovrana, Mošćeničke Drage, Matulja i Kastva, kao i direktorica TZ Matulja Marijana Kalčić.

Cilj Projekta izrade vizualnog identiteta Opatijske rivijere bio je definirati jedinstveni vizualni identitet za cijelu destinaciju i s njime uskladiti vizualne identitete turističkih zajednica. Znak Opatijske rivijere je stilizirani prikaz rasporeda mjesta i gradova duž rivijere prema rasporedu na geografskoj karti, s Opatijom kao centrom i najvećom točkom. Također, koloritom se prati prijelaz iz kontinentalnog područja kroz crvenu i smeđu boju (zemlja), preko žute (Opatija) do zeleno-plavog morskog spektra. Osim standardne primjene, znak se lako transformira u komunikacijski znak za određene manifestacije poput karnevala, marunade, ribarskih večeri i sl., koristeći fotografije umjesto grafičkih simbola. Turističke zajednice Opatijske rivijere primijenit će novi vizualni identitet na sve promotivne materijale, a novi identitet preuzima i zajednička web stranica www.opatija-riviera.info.

Rabljena Vozila

Komentiraj

x

Pogledajte još

Gradski vijećnici Grada Opatije podržali projekt rekonstrukcije i dogradnje Doma zdravlja

Gradski su vijećnici na svojoj jučerašnjoj 17. sjednici podržali Prijedlog Odluke o realizaciji projekta rekonstrukcije i dogradnje objekta Doma zdravlja ...