Početna - IZDVOJENO - Novi mjuzikl na vodi ‚‚Briljantin na Kantridi”
briljantin na kantridi

Novi mjuzikl na vodi ‚‚Briljantin na Kantridi”

Klub sinkroniziranog plivanja Primorje Aqua Maris na završetku sezone priprema završnu priredbu pod nazivom ‚‚Briljantin na Kantridi”. Mjuzikl na vodi, treći po redu u režiji sirena s Kantride, održat će se na temu mjuzikla Briljantin, a mjesto i vrijeme radnje su Bazeni Kantrida 19. i 20. srpnja s početkom u 21 sat.

Iako je prošlo više od četrdeset godina ovaj mjuzikl preživio je brojne promjene u glazbenim izričajima i sve generacije uživaju u nezaboravnim pjesmama. Povodom 20 godina sinkroniziranog plivanja u Rijeci, osamdesetak plivačica svih uzrasta KSP Primorje Aqua Maris, uz pratnju “Marathon benda”, vokalnih izvođača Dine Antonića, Marine Mrazovac i Ane Horvat te plesača iz grupe “K2K” prenijeti će radnju mjuzikla u bazen.

Ulaznice po cijeni od 40 kuna mogu se kupiti u Caffe baru ´08 i tajništvu Kluba od 10. srpnja te na štandu na Korzu 16. i 18. srpnja u vremenu od 9 do 12 sati.

Rabljena Vozila

Komentiraj

x

Pogledajte još

Iz KBC-a Rijeka pozivaju sve darivatelje krvi koji su preboljeli Covid-19: Prikuplja se plazma za liječenje oboljelih

Pozivaju se dobrovoljni davatelji krvi koji su preboljeli COVID-19, a od prestanka simptoma bolesti ili laboratorijski potvrđene infekcije SARS- CoV-2 ...