Početna - IZDVOJENO - Novi početak Nokie uz N1
nokia
web

Novi početak Nokie uz N1

Nokia je priredila iznenađenje za sve i to u trenutku kad su svi mislili kako je ovaj finski tehnološki div došao do svog kraja. Još od kad su prodali mobilni sektor Microsoft, Nokia nam je ponudila svoje novi pametni uređaj na tržištu. Riječ je o tabletu Nokia N1 koji ima zaslon veličine 7,9 inča, a dolazi u dvije različite boje, Natural Aluminium i Lava Grey.

Procesor koji pokreće tablet je Intel Atom Z3580 koji radi na 2,3 GHz-a. Uređaj ima 2GB radne memorije te 32GB memorije za spremanje podataka. Ono što još vrijedi spomenuti su dvije kamere, od kojih je prva 5MP dok stražnja kamera broji 8MP-a. Uređaj ima bateriju kapaciteta 5300 mAh koja je vrlo dobro sakrivena u elegantnom i tankom aluminijskom kućištu.

Nokia N1 tablet na tržištu bi se trebao pojaviti početkom sljedeće godine, točnije u veljači 2015., a kao prvotno tržište bi trebala poslužiti Kina. Cijena uređaja iznosit će 249 dolara, što je za uređaj ovih karakteristika sasvim primjerena cijena.

 

Rabljena Vozila

Komentiraj

x

Pogledajte još

Gradski vijećnici Grada Opatije podržali projekt rekonstrukcije i dogradnje Doma zdravlja

Gradski su vijećnici na svojoj jučerašnjoj 17. sjednici podržali Prijedlog Odluke o realizaciji projekta rekonstrukcije i dogradnje objekta Doma zdravlja ...