Početna - IZDVOJENO - Novogodišnji amaterski vaterpolo turnir ovu subotu na Kantridi
bazeni kantrida
foto: rijekasport

Novogodišnji amaterski vaterpolo turnir ovu subotu na Kantridi

U subotu 17.12.2016. na bazenima Kantrida – bazen Ivice Jobo Kurtinija (popularna dvojka) održati će se prvi Novogodišnji amaterski vaterpolo turnir u organizaciji vaterpolo kluba Orka-Ri iz Rijeke. Na turniru je dozvoljen nastup svim igračima bez obzira na godine i spol. Igra se na bazenu dimenzija 25 metara, 4 četvrtine po 5 minuta.

VK Orka-Ri osnovan je 2012 godine i sastoji se mahom od bivših igrača VK Primorja, VK Jadran-Kostrene i VK Kvarnera-Opatija, koji su i dalje aktivni u vaterpolo vodama. Ovo je prvi turnir u organizaciji VK Orka-Ri, po uzoru na slične ljetne jednodnevne turnire organizirane na području Istre, Kvarnera i Dalmacije.

Ovim turnirom VK Orka-Ri uzvraća gostoprimstvo te ponovo okuplja svoje prijatelje iz za sada prijavljenih ekipa:

- VK Kolpomorto (Zadar)
- VK Albaramris (Biograd)
- VK VAL (Zagreb)
- VK Garestin (Varaždin)
- VK Magla 1975 (Split)
- VK Vrsar
- VK Orka-RI (Rijeka)

Turnir je zamišljen kao cjelodnevno druženje te zabava ekipa i navijača, uz bogate nagrade. Osvajače turnira očekuje vrijedan komplet vaterpolo gačica u vlastitom dizajnu i logu kluba i komplet kvalitetnih i atraktivnih majci turnira, kao i vaterpolo lopte koje će se dijeliti i drugoplasiranoj ekipi, te po dve trećeplasirane ekipe. Nagrade majce i lopte, uz plakete dodijeliti će se najboljem igraču, golmanu i strijelcu turnira. Sve sudionike turnira dočekati će vrećice zdravlja sponzora JGL d.d. Iscrpljeni vaterpolisti nahraniti će mesnim izborom pizzerie Carraca pub, te nazdraviti Ožujskim pivom u sponzorstvu Zagrebačke pivovare d.d. Cijeli event voditi će atraktivne hostese. Organizatori se uvelike zahvaljuju sponzorima, bez kojih ova manifestacija ne bi bila tako uspješna, prije svega tu su INA d.d. kao glavni sponzor, te Lokve d.o.o., Jadrolinija d.d., Jadran Galenski laboratorij d.d., Bina-Istra d.d. i Končar Električna vozila d.d.

Početak turnira je u 15.00 h i to ždrijebanjem skupina – ekipe će biti podjeljene u dvije skupine u kojima se igra po rasporedu ‘svatko sa svakim’, a nakon utakmica skupine prve dvije ekipe iz svake skupine idu u polufinale. Finalna utakmica se očekuje oko 19.00 sati.

Uz entuzijazam samih članova, turnir je osiguran uz veliku i nesebičnu pomoć vaterpolo legendi Samira Baraća i Davida Burburana, te uprave i igrača VK Jadrana iz Kostrene. Za sve gledatelje ulaz je besplatan.

Rabljena Vozila

Komentiraj

x

Pogledajte još

Pred nama je još jedno izdanje najdraže opatijske ljetne konvencije – Liburnicon na FMTU-u

Jedna od najoriginalnijih kulturnih manifestacija na Kvarneru, Festival znanstvene fantastike i fantastike “Liburnicon” i ove godine ponovo će Opatiju odvesti ...