Početna - IZDVOJENO - Novosti u Lovranu: Kreće Wellness akademija!
web

Novosti u Lovranu: Kreće Wellness akademija!

Ovaj ožujak u Lovran donosi nešto novo, a to je Wellness akademija koju pokreće Veda centar  u suradnji s Eto d.o.o. a namijenjena je svima zainteresiranima koji žele usavršiti i obogatiti svoje znanje iz tehnika masaža ali i  one koji žele učiti nešto novo.

Akademija je smještena u lovranskom Hotelu Vila Eugenia (M. Tita 34, Lovran). Svoje znanje u Wellness akademiji, školi za masere i tečajeve usavršavanja na ovoj novoj lokaciji prenosit će dvije izvrsne dame iza kojih je dugogodišnje iskustvo s nekoliko stotina zadovoljnih bivših polaznika, a sad nastavjaju svoje znanje prenositi na slijedeće generacije masera i terapeuta. Riječ je o predavačicama bacc.physioth. Sandri Skoblar i  trenerici i asistentici Jasni Mihajlinović.

Upisi za 1. paket su u tijeku, a riječ je o Klasičnoj medicinskoj i Anti-celulitnoj masaži,a predavanja se održavaju od 20.03.-22.03. 2015. u Hotelu Vili Eugeniji. Redovna cijena je 2.600,00 kn, a ukoliko se prijavite do 16.03. cijena je 1.995,00 kn. U 30 sati raspoređenih kroz 3 dana prolazi se :

  1. VEZIVNO REFLEKSNA MASAŽA
  2. HAUBOLD TEHNIKU
  3. LIMFNA DRENAŽA NOGU – VODEROVA ili Pearson TEHNIKA

Iz Wellness akademije poručuju: “Našim polaznicima nudimo mogućnost da se educiraju u smjeru holističkog pristupa klijentima. Individualno se prilagoditi problematici svake osobe. Na taj način kroz prvi paket ciljano rješavamo probleme bolova i blokova u tijelu, te neestetizma. Moramo znati da je sve povezano i da samo znanjem više tehnika i holistički uspijevamo pomoći našim klijentima. Nakon završenog tečaja polaznici su osposobljeni za pripremu i provođenje klasične medicinske i anti-celulitne masaže cijelog tijela.”

Nakon praktične provjere znanja polaznici dobivaju certifikat o završenom tečaju KLASIČNE MEDICINSKE I ANTICELULITNE MASAŽE sa navođenjem svih tehnika, a polaznici će kroz predavanja, prikaze i vježbe naučiti specifične pokrete masaže, gore navedenih tehnika masaža – te kako te pokrete kombinirati s obzirom na stanje klijenta, problematiku i njegove želje.

Više informacija o programima i kako se prijaviti  možete pročitati na web stranici www.vedacentar.com ili se obratite direktno Wellness akademiji na mail adresu: info@vedacentar.com ili na brojeve mobitela 098/972-1111 (Jasna), 099/308-8555 (Sandra).

 

 

Rabljena Vozila

Komentiraj

x

Pogledajte još

Najavljen Program 14. Dana antifašizma u Opatiji

Tema ovogodišnjih 14. Dana antifašizma u Opatiji (DAF) koji će se održati od 1. do 3. ožujka 2023. godine je ...