Početna - GOSPODARSTVO - Obavijest – Komunalna naknada za 2019.
opatija 1

Obavijest – Komunalna naknada za 2019.

Početkom veljače na adrese građana stižu nova Rješenja o komunalnoj naknadi i uplatnice

Obavještavamo sve vlasnike ili korisnike nekretnina – obveznike plaćanja komunalne naknade da će početkom mjeseca veljače Grad Opatija početi dostavljati NOVA RJEŠENJA O KOMUNALNOJ NAKNADI s UPLATNICAMA ZA 2019. GODINU.

Bitno je naglasiti da se iznos koji su do sada obveznici ukupno plaćali godišnje neće promijeniti. Jedini slučajevi kod kojih postoji mogućnost promjene iznosa zaduženja za komunalnu naknadu jesu kod onih obveznika kod kojih su izvršene ispravke u evidencijama kako bi se uskladilo stanje u evidencijama sa stvarnim stanjem.

Razlika je u odnosu na dosadašnja rješenja samo u tome da se sada rješenjem utvrđuje ukupni godišnji iznos komunalne naknade, a ne više mjesečni iznos.

Kako se radi o obimnom poslu, u kratkom roku za ažuriranje evidencija te pripremu rješenja i uplatnica za sve obveznike na području Grada Opatije, rješenja s uplatnicama bit će dostavljena početkom veljače. Stoga obavještavamo da će dospijeće plaćanja mjesečnog obroka za mjesec siječanj izuzetno u 2019. godini biti produljeno do kraja veljače.

Rabljena Vozila

Komentiraj

x

Pogledajte još

Uskoro asfaltiranje prve dionice ceste u Žegotima

Dogovoreno je da će se završni sloj asfalta duž cijele dionice staviti odjednom što znači da će cesta biti zatvorena ...