Početna - IZDVOJENO - Obavijest o održavanju predavanja “Simptomi demencije i kako ih prepoznati”

Obavijest o održavanju predavanja “Simptomi demencije i kako ih prepoznati”

22.09.2021. Dom Hangar u 17:30 sati

Povodom obilježavanja Svjetskog dana Alzheimerove bolesti, a u sklopu projekta ”Mobilna terenska jedinica za starije osobe u Općini Matulji” u organizaciji Općine Matulji i Udruge umirovljenik i starijih osoba Općine Matulji dana 22.09.2021. održava se predavanje na temu ”Simptomi demencije i kako ih prepoznati”.

Početak predavanja je u 17:30 sati u Domu Hangar, Matulji.

Predavanje vodi gospođa Maja Zubac, mag. psych., stručna suradnica na projektu i djelatnica mobilne terenske jedinice.

Projektom ”Mobilna terenska jedinica za starije osobe u Općini Matulji” koji je sufinanciran sredstvima Europske unije iz Europskog socijalnog fonda pruža se psihosocijalna podrška osobama starijim od 65 godina oboljelim od bolesti demencije ili su u riziku od oboljenja te njihovim obiteljima.

Projekt provode Općina Matulji i Udruga umirovljenika i starijih osoba Općine Matulji u vremenskom periodu od 24 mjeseca, najkasnije do listopada 2022. Ukupna vrijednost projekta je 945.380,00 HRK uz stopu sufinanciranja od 100% prihvatljivih troškova.

Za prisustvovanje na predavanju posjetitelji trebaju imati covid potvrdu.

Izvor: Općina Matulji

Rabljena Vozila

Komentiraj

x

Pogledajte još

(VIDEO) Pogledajte tko je Kastavac mjeseca rujna!

Kastavac mjeseca rujna je Matija Perić, umirovljenik i aktivni planinar, predsjednik Planinarskog društva „Učka“ i jedan od najzaslužnijih ljudi za ...