Početna - IZDVOJENO - Obavijest o prikupljanju udžbenika za učenike osnovne škole

Obavijest o prikupljanju udžbenika za učenike osnovne škole

Udžbenici će se prikupljati u Osnovnoj školi Rikard Katalinić Jeretov Opatija  u razdoblju od 18. do 21. lipnja 2018. godine u vremenu od 8 – 12 sati, a dana 20. lipnja 2018. godine (srijeda) i u poslijepodnevnim satima u vremenu od 15 – 18 sati.

Osnovnoj školi Viktora Cara Emina Lovran  udžbenici će se prikupljati u razdoblju 18. i 19. lipnja 2018. godine u vremenu od 10 – 12 sati.

Svi učenici koji pohađaju školu izvan Opatije i Lovrana (Matulji, Brešca, Rijeka, …) udžbenike vraćaju u prostorije Grada Opatije, Gradsku vijećnicu, M. Tita 3, i to:

  • ponedjeljak, 18. lipnja 2018. godine u vremenu od 9 do 12 sati
  • utorak, 19. lipnja 2018. godine u vremenu od 14 do 18 sati.

Za učenike koji pohađaju školu izvan Opatije i Lovrana prilikom vraćanja udžbenika dostavlja se i ispunjeni zahtjev za sufinanciranje udžbenika zajedno s potvrdom o upisu u školu za školsku godinu 2018/2019. te popisom obveznih udžbenika i radnih bilježnica prema popisu škole.

Učenici prvih razreda dobit će obrasce u školi kod potvrde upisa tijekom lipnja, a obrasci će biti dostupni i na mrežnim stranicama i u pisarnici Grada Opatije. Ispunjeni zahtjev potrebno je predati u Grad Opatiju (poslati poštom ili osobno predati u pisarnicu Grada Opatije ili poslati mailom na adresu: andrea.brumnjak@opatija.hr ) najkasnije do 29. lipnja 2018. godine.

Još jednom naglašavamo kako je osnovni preduvjet da učenici ostvare pravo na komplet udžbenika i radnih bilježnica za obvezne predmete da VRATE udžbenike za razred koji su pohađali šk. god. 2017/2018. Smatrat će se da su udžbenici vraćeni ukoliko su vraćeni SVI UDŽBENICI ZA OBVEZNE PREDMETE.

Posebno skrećemo pozornost učenicima 8.razreda. Naime, Odlukom o socijalnoj skrbi i zdravstvenoj zaštiti propisana mogućnost sufinanciranja udžbenika za srednjoškolce u visini od 750 kuna. Ovo pravo moći će ostvariti isključivo oni koji vrate komplet obveznih udžbenika za 8.razred.

Nakon što se izvrše povrati udžbenika, izvršit će se uvid u stanje te će Grad, u skladu s potrebama, kompletirati udžbenike i radne bilježnice za obvezne predmete.

Sve učenike koji ostvare pravo, a ostvaruju ga povratom SVIH UDŽBENIKA u roku kada je organizirano prikupljanje, kompleti udžbenika i radnih bilježnica za obvezne predmete čekat će u školama na početku školske godine.

Rabljena Vozila

Komentiraj

x

Pogledajte još

Draga di Lovrana i Plavi podrum počasni članovi JRE “Membre d’ honneur”

Lista “Membre d’ honneur” proširena je s tri nova člana. Riječ je o restoranu Plavi podrum s Voloskog, Draga di ...