Početna - IZDVOJENO - Obavijest o zatvorenim cestama zbog bure
Bura
foto: Gordana Kvajo

Obavijest o zatvorenim cestama zbog bure

Vremenske prilike nastavljaju izazivati probleme u prometu. Hak javlja da su zbog olujne bure za sav promet zatvorene autocesta A1 između čvorova Sveti Rok i Posedarje te državna cesta D54 Maslenica-Zaton Obrovački, dok je Paški most otvoren samo za osobna vozila.

Na Jadranskoj magistrali (D8) od Senja do Svete Marije Magdalene zabrana je prometa za autobuse na kat, motocikle, vozila s kamp prikolicama, dostavna vozila i vozila s natkrivenim teretnim prostorom (I. I II. skupinu vozila).

Jak vjetar usporava promet i na autocesti A6 Rijeka-Zagreb od Kikovice do tunela Tuhobić, a rizičnim skupinama vozila, što uključuje motocikle, autobuse na kat, kamp prikolice i hladnjače preporučuje se obilazak državnom cestom D3 između čvorova Kikovica i Delnice.

Puhat će povremeno umjeren i jak, u sjeverozapadnim krajevima i gorju na udare ponegdje olujan sjeverni i sjeveroistočni vjetar, a na Jadranu umjerena i jaka, na udare mjestimice olujna, podno Velebita i orkanska bura i sjeverac. Bit će razmjerno svježe, a najviša temperatura kretat će se između 7 i 13, na Jadranu od 13 do 18°C.

 

 

Rabljena Vozila

Komentiraj

x

Pogledajte još

Najavljen Program 14. Dana antifašizma u Opatiji

Tema ovogodišnjih 14. Dana antifašizma u Opatiji (DAF) koji će se održati od 1. do 3. ožujka 2023. godine je ...