Početna - GOSPODARSTVO - Obavijest za poduzetnike grada Opatije – pravo na nadoknadu fiksnih troškova za siječanj 2021.

Obavijest za poduzetnike grada Opatije – pravo na nadoknadu fiksnih troškova za siječanj 2021.

Obavještavamo poduzetnike kojima je Odlukom Stožera civilne zaštite Republike Hrvatske od 8. siječnja 2021. godine produžena mjera obustave rada i kojima je pad prihoda/primitaka u siječnju 2021. godine u odnosu na siječanj 2020. godine bio najmanje 60% da imaju pravo na nadoknadu svih ili dijela fiksnih troškova za siječanj 2021. godine.
Fiksni troškovi obuhvaćaju i komunalnu naknadu te se stoga pozivaju poduzetnici koji su obustavili rad u poslovnim prostorima na području Grada Opatije da za nadoknadu troška komunalne naknade za mjesec siječanj 2021. godine podnesu Zahtjev za nadoknadu dijela ili svih fiksnih troškova za siječanj 2021.​ godine Ministarstvu financija, Poreznoj upravi.
Popunjen Zahtjev podnosi se nadležnoj ispostavi putem sustava ePorezna​ od 15. veljače 2021. do 15. ožujka 2021. godine. Iznimno, poduzetnici koji nisu korisnici ePorezne dostavljaju popunjen Zahtjev putem servisa Porezne uprave „Pišite nam“.

Izvor : www.opatija.hr

Rabljena Vozila

Komentiraj

x

Pogledajte još

Sanacija odlagališta otpada Osojnica

Sanacija nekadašnjeg odlagališta otpada Osojnica napreduje po planu. Završetak se očekuje početkom jeseni ove godine.Trenutno se dovršavaju radovi na izgradnji ...