Početna - IZDVOJENO - Obilježavanje dana poduzetnika u 25 zemalja svijeta METRO poziva poduzetnike da obilježe međunarodni dan poduzetnika
dan-mojeg-poslovanja-1

Obilježavanje dana poduzetnika u 25 zemalja svijeta METRO poziva poduzetnike da obilježe međunarodni dan poduzetnika

METRO poziva sve male i srednje poduzetnike u Hrvatskoj da se pridruže tisućama poduzetnika iz cijelog svijeta u obilježavanju međunarodnog dan poduzetnika “Dan mojeg poslovanja”. Svi zainteresirani vlasnici kafića, restorana, obrta, frizerskih salona mogu se pridružiti “Danu mojeg poslovanja” koji će se po prvi put obilježiti 11. listopada 2016. godine. Za sudjelovanje je potrebno osmisliti posebnu i originalnu ponudu te je unijeti na digitalnoj platformi dan-mojeg-poslovanja.hr do ponedjeljka 10. listopada.

“Dan mojeg poslovanja” obilježit će poduzetnici u 25 zemalja svijeta – od Austrije i Belgije, pa sve do Indije i Japana. METRO Cash & Carry osigurao je digitalnu platformu za promociju te dodatnu marketinšku podršku kako bi građanima približili jedinstvene vrijednosti i važnost neovisnog poduzetništva u ekonomskom razvoju i napretku.

Svaki dan tisuće predanih poduzetnika diljem Hrvatske čine naš život posebnim slijedeći svoje jedinstvene ideje i zadovoljavajući naše potrebe. Oni su društvena i ekonomska okosnica naše zajednice. Ne samo da obogaćuju našu zajednicu pružanjem osnovnih usluga, već i zapošljavaju tisuće ljudi diljem Hrvatske i svijeta. METRO želi izraziti poštovanje prema privatnim poduzećima u cijelom svijetu obilježavanjem ovog jedinstvenog dana”, rekao je Marc Carena, predsjednik Uprave METRO Cash & Carry Hrvatska.

Svake godine, u svim zemljama u kojima posluje, METRO Cash & Carry posvetit će drugi utorak u listopadu neovisnom poslovanju malih i srednjih poduzetnika s ciljem promicanja i poticanja neovisnog poduzetništva.

Poduzetnici koji su zainteresirani za sudjelovanje jednostavno se mogu prijaviti na dan-mojeg-poslovanja.hr, a na istoj internetskoj stranici građani mogu otkriti koje ih posebne ponude očekuju 11. listopada 2016. diljem cijele Hrvatske.

Rabljena Vozila

Komentiraj

x

Pogledajte još

Najavljen Program 14. Dana antifašizma u Opatiji

Tema ovogodišnjih 14. Dana antifašizma u Opatiji (DAF) koji će se održati od 1. do 3. ožujka 2023. godine je ...