Početna - IZDVOJENO - Obilježavanje Svjetskog dana turizma na FMTU

Obilježavanje Svjetskog dana turizma na FMTU

Ove su se godine s Fakulteta za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu odlučili itekako aktivno uključiti u proslavu Svjetskog dana turizma 2021. godine. Pripremljene aktivnosti održale su se i u susret samog Svjetskog dana turizma, a dio aktivnosti nastavlja se provoditi i nakon samog formalnog datuma.

Upravo su se s Fakulteta za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu oglasili vezano za ove aktivnosti koje su pripremljene, a njihovu objavu donosimo u cjelosti:

“Iznimna nam je čast i zadovoljstvo izvijestiti Vas da će povodom obilježavanja Svjetskog dana turizma, 27. rujna 2021. Fakultet za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu prigodno obilježiti nizom aktivnosti tijekom rujna i listopada, ostvarujući između ostalog na taj način svoje strateško usmjerenje diseminacije znanja. Navedenim aktivnostima ukazati će se i na potrebu da turizam u Hrvatskoj postane održiv, pametan i odgovoran ali ukazati na važnost ovogodišnje teme – Turizam za uključivi rast.”

Svjetski dan turizma Fakultet će obilježiti organiziranjem slijedećih aktivnosti:

  • STUDENTSKA KONFERENCIJE W4T (Wave for Tourism)
  • OKRUGLI STOL KVARNER: ODRŽIVA TURISTIČKA DESTINACIJA –  Investicijama u hotelijerstvu do cilja U SURADNJI S TZ KVARNER
  • PREDAVANJE STUDENATA FMTU-A UČENICIMA HT ŠKOLE NA TEMU NEGATIVNI UTJECAJI PLASTIKE NA TURIZAM
Rabljena Vozila

Komentiraj

x

Pogledajte još

(FOTO) Kako je bilo na prezentaciji u Centru za inovacije u turizmu?

U petak, 15. listopada 2021. godine, u Centru za inovacije u turizmu – HUBBAZIA predstavnici Hrvatskog telekoma održali su prezentaciju ...