Početna - IZDVOJENO - Očekujemo nevrijeme
nevrijeme

Očekujemo nevrijeme

Nakon toplotnog udara koji je ovih dana zahvatio Sjeverni Jadran, te, naravno, i liburnijsko područje, danas nas tijekom dana očekuje drastična promjena vremena.
Zbog fronte koja nailazi danas možemo očekivati postupno naoblačenje, a već tijekom dana ponegdje može biti malo kiše ili pljuska,dok prema večeri očekujemo i jače pljuskove praćene grmljavinom. U noći na subotu vrlo je izgledno jače grmljavinsko nevrijeme uz obilnije pljuskove,jak vjetar,pa i tuču. Vjetar će veći dio dana biti slab do umjeren, povremeno i jak sjeverozapadnjak, koji će navečer okrenuti na buru, koja će u noć jačati pa je vrlo vjerojatno za očekivati i neke zabrane u prometu. Dnevne temperature biti će 2-3 stupnja niže.
U subotu još u jutarnjim satima ponegdje kiša i grmljavina,a zatim od sredine dana djelomično razvedravanje. Temperature će se još malo spustiti i kretat će se između 27 i 32 stupnja.

Sigurni smo da će svima ovo osvježenje dobro doći te da će se nakon ove prolazne fronte lakše disati i da nas više neće zahvatiti ovakve vrućine kakve su bile proteklog tjedna.

Rabljena Vozila

Komentiraj

x

Pogledajte još

Najavljen Program 14. Dana antifašizma u Opatiji

Tema ovogodišnjih 14. Dana antifašizma u Opatiji (DAF) koji će se održati od 1. do 3. ožujka 2023. godine je ...