Početna - IZDVOJENO - Od 18.siječnja u funkciji novi stupić za regulaciju prometa u staroj gradskoj jezgri Kastva

Od 18.siječnja u funkciji novi stupić za regulaciju prometa u staroj gradskoj jezgri Kastva

Od ponedjeljka, 18. siječnja, u funkciji će biti novi stupić za regulaciju prometa u staroj gradskoj jezgri Kastva, a sukladno Odluci o uređenju prometa od Trga Matka Laginje do Crekvine.
Pozivaju se svi stanari koje Odluka obuhvaća, a još uvijek nisu podnijeli zahtjev za ostvarenje prava na odobrenje za prometovanje i parkiranje da to što prije učine.
Odlukom su obuhvaćene:
fizičke osobe koje imaju prebivalište ili boravište u Zoni – područje pješačke zone od Trga Matka Laginje, iznad podiznog stupića do Crekvine i koje su vlasnici odnosno korisnici vozila, za vozila u njihovu vlasništvu odnosno na kojima imaju pravo korištenja, pravne i fizičke osobe koje su korisnici poslovnog prostora u Zoni i koje su vlasnici odnosno korisnici vozila, pravne i fizičke osobe koje su vlasnici nekretnina u Zoni i vlasnici su odnosno korisnici vozila, a nemaju prebivalište odnosno sjedište u Zoni, fizičke osobe koje imaju prebivalište u Zoni, a nisu vlasnici odnosno korisnici vozila, vlasnici apartmana ili kuće za odmor u Zoni.
Za sve ostale informacije, upite ili pojašnjenja obratite se Upravnom odjelu za prostorno uređenje, komunalni sustav i zaštitu okoliša Grada Kastva, na telefonski broj: 051/688-208 ili putem elektroničke pošte komunalno@kastav.hr.

Rabljena Vozila

Komentiraj

x

Pogledajte još

Od danas jednostavniji način plaćanja parkinga u Opatiji

Uz parkirni sat za besplatan sat parkiranja svaki dan, od sada se može koristiti i parking bon s kojim u ...