Početna - IZDVOJENO - Od srijede do kraja veljače zatvorena cesta iznad Voloskog

Od srijede do kraja veljače zatvorena cesta iznad Voloskog

Županijska uprava za ceste Primorsko-goranske županije nastavlja radove na dijelu ŽC-5051 u Opatiji, u Ulici Rikarda Katalinića Jeretova.
Po najavi dobivenoj od Županijske uprave za ceste, dana 13. siječnja 2021. godine od 8.30 sati započinje se s radovima druge etape na dijelu Ulice Rikarda Katalinića Jeretova, od groblja Volosko do spoja s ulicama M. Tita i A. Štangera.
Zbog ovih radova ZA SAV PROMET ZATVARA SE DIO CESTE OD KRIŽANJA S UL. DR. IVANA POŠČIĆA DO SPOJA S ULICAMA M. TITA I A. ŠTANGERA. ZABRANA ĆE TRAJATI DO 26. VELJAČE 2021. GODINE. Tijekom odvijanja radova prometovanje ovom dionicom neće biti moguće te će sav promet biti preusmjeren na Novu cestu (D-66). Za stanovnike ulice R. K. Jeretov i Put uz Dol bit će omogućen prolaz do njihovih kuća iz pravca Ulice dr. Ivana Poščića.
Dovoz i odvoz djece u Dječji vrtić Volosko bit će moguć iz smjera Tošine, ulicom R. K. Jeretova do groblja Volosko te dalje pješice do vrtića (povratak istom trasom ili preko Puta uz Dol). Ulicom M. Tita dovoz je moguć do početka ulice na spoju s R. K. Jeretova i dalje pješice do vrtića.

Rabljena Vozila

Komentiraj

x

Pogledajte još

U Opatiji podignut pust, a sva će se karnevalska događanja održati ovog ljeta

Antonjski rog jutros je označio početak karnevalskog doba i ove 2021. godine.Usprkos činjenici da za vrijeme ovogodišnjeg karnevala neće biti ...