Početna - IZDVOJENO - Održan 5. maškarani klapski maraton

Održan 5. maškarani klapski maraton

U prepunoj opatijskoj dvorani Marino Cvetković održan je peti po redu Maškarani klapski maraton.

Uvodnu pjesmu u maraton (van konkurencije) otpjevale su organizatorice iz Ženske klape Volosko uz pratnju Mihalja Ivkovića na harmonici, a sudeći prema cijeloj manifestaciji upravo su one odradile fantastičan posao-odlična zabava, odlična glazba, kreativne maske-upravo to je učinilo ovu manifestaciju da bude jedna od onih večeri koja će se pamtiti. Za spektakularno otvorenje maratona zaslužni su bili i Grobnički dondolaši koji su svojom zvonjavom dobro uzdrmali publiku.

Pobjedu u odabiru publike odnijela je creska klapa Teha izvedbom pjesme ‘Vas est das’, druga nagrada pripala je dečkima iz klape Kastav s kompozicijom ‘Nadanlinić’ dok su se na treće mjesto s pjesmom ‘Jelica i Frane’ smjestile dame iz klape Kamelija.

Prema ocjenama žirija najbolja je bila muška klapa Kastav, drugo mjesto osvojile su dame iz klape Teha dok je treće mjesto pripalo klapi Škrljevo.

Dijelić maratona dočarat ćemo vam u našoj fotogaleriji…

Rabljena Vozila

Komentiraj

x

Pogledajte još

Kvarner na vrhu Hrvatske prema broju ostvarenih noćenja tijekom prvomajskog vikenda

Tijekom prvomajskog vikenda na Kvarneru je ostvareno 19.500 noćenja. Domaći gosti su s blizu 7.400 ostvarenih noćenja zauzeli prvo mjesto, ...