Početna - IZDVOJENO - Foto: Održan 6. Rally maškaranih oktanaca Halubje – Liburnija 2015
Foto: afs Franjo Slavić

Foto: Održan 6. Rally maškaranih oktanaca Halubje – Liburnija 2015

U subotu je održan 6. Rally maškaranih oktanaca Halubje-Liburnija 2015.”Organizatotr je bo Autoklub RI autosport, a ovo je šesta godina održavanja Rallya. Ove se godine okupilo oko 15 automobila uz brojnu pratnju koji su krenuli iz Viškova do Opatije. Domaćim maškaranim automobilima pridružili su se u automobili i vozači iz Italije i Slovenije.

Bilo je tu svakakvih vozila, i na 2 kotača, na 3, na 4 pa i više od toga, a na mjesta gdje je Rally započeo (parkiralište Milihovo na Viškovu) održan je i prvi ispit sposobnosti. Nastavljena je vožnja do Kastva gdje je bilo predstavljanje, a potom je slijedila Frlanija pa centar Matulja. Kraj je bio u Opatiji na Slatini, a tamo je bilo i proglašenje uz brojne nagrade kako za sportske rezultate tako i za maškarana vozila.

Pokrovitelji manifestacije su Primorsko-goranska županija te Općina Viškovo, Grad Kastva, Općina Matulji i Grad Opatija, s pripadajućim turističkim zajednicama koje su supokrovitelji. Osiguravatelj je riječko ”Croatia osiguranje“, mjeritelji vremena ”Adriatic timing“, partneri u manifestaciji  su ”Autocentar Marinići“, Rijekaprojekt, Istarska pivovara, Rivijera Opatija-Ićići i Restaurant-pizzeria Delfino Lovran.

Rabljena Vozila

Komentiraj

x

Pogledajte još

Najavljen Program 14. Dana antifašizma u Opatiji

Tema ovogodišnjih 14. Dana antifašizma u Opatiji (DAF) koji će se održati od 1. do 3. ožujka 2023. godine je ...