Početna - GOSPODARSTVO - Održan Forum: Mladi u poduzetništvu
Mladi u poduzetništvu

Održan Forum: Mladi u poduzetništvu

U Centru tehničke kulture Rijeka održan je Forum: Mladi u poduzetništvu. Na njemu se govorilo o Općim mjerama razvoja poduzetništva na području Grada Rijeke, o načinu rada Hrvatske banke za obnovu i razvitak, o poticajnim mjerama za (samo)zapošljavanje Hrvatskog zavoda za zapošljavanje, o novim programima Europske unije usmjerenim na mlade te o Klasteru za eko društvene inovacije i razvoj – CEDRA.

Forum: Mladi u poduzetništvu uvod je u projekt „Mi znamo kako“ koji financira Ministarstvo socijalne politike i mladih. Radi se o edukaciji putem koje će nezaposlene mlade osobe i mlade osobe članovi udruga s područja Primorsko-goranske županije naučiti kako realizirati svoju poslovnu ideju, odnosno kako je pretvoriti u poslovni plan. Po završetku edukacije, svi polaznici će morati napisati poslovni plan, a tri najbolja dobit će priliku razvijati se u Start up inkubatoru Grada Rijeke.
Projekt zajedničk provode Centar tehničke kulture Rijeka, Regionalna razvojna agencija Porin, Društvo za kibernetiku psihoterapije i Grad Rijeka. Suradnici na projektu su Hrvatski zavod za zapošljavanje te Hrvatska banka za obnovu i razvoj.

Rabljena Vozila

Komentiraj

x

Pogledajte još

Gradski vijećnici Grada Opatije podržali projekt rekonstrukcije i dogradnje Doma zdravlja

Gradski su vijećnici na svojoj jučerašnjoj 17. sjednici podržali Prijedlog Odluke o realizaciji projekta rekonstrukcije i dogradnje objekta Doma zdravlja ...