Početna - IZDVOJENO - Održan NBA dječji dan 2014.
nba djecji dan
web

Održan NBA dječji dan 2014.

U subotu je održano 3. po redu natjecanje NBA dječji dan. Na turniru je nastupalo 8 mini NBA ekipa sa oko 100 natjecatelja, a prvaci 2014. su Boston Celticsi. Organizatori ovog sportskog događaja su košarkaški klubovi FSV, Kostrena i Viškovo. NBA dječji dan je održan na Kostreni u sportskoj dvorani, a natjecanje je namijenjeno za djecu rođenu 2003. i mlađu. Održano natjecanje dio je projektnih aktivnosti ovih dvaju klubova sa ciljem omasovljavanja školi košarke i popularizacije sustavnog bavljenja sportom.

Prvi NBA naslov u režiji „Dječjih dana“ osvojila je ekipa Boston Celticsa koja je, predvođena odličnim vođenjem trenerskog dvojca Čop-Carletto, u zadnjim minutama utakmica uspjela preokrenuti rezultat u svoju korist i tako savladala favoriziranu momčad Dallasa rezultatom 26:24.

“Turnir je zatvoren dodjelom prijelaznog pehara i NBA prstenova za pobjednike te ispijanjem pobjedničkog dječjeg šampanjca. Sve one igrače i igračice koji još nisu,a žele se okušati u ovakvim i sličnim projketima, pozivamo da dođu na treninge škole košarke, zabave se i osjete čari košarke”, poručili su organizatori.

 

Rabljena Vozila

Komentiraj

x

Pogledajte još

Gradski vijećnici Grada Opatije podržali projekt rekonstrukcije i dogradnje Doma zdravlja

Gradski su vijećnici na svojoj jučerašnjoj 17. sjednici podržali Prijedlog Odluke o realizaciji projekta rekonstrukcije i dogradnje objekta Doma zdravlja ...