Početna - AUTOMOTO - Održano ovogodišnje izdanje matuljske Gimkane

Održano ovogodišnje izdanje matuljske Gimkane

Ovog vikenda centar Matulja odisao je posebnom energijom. Kako to obično i biva matuljska je Gimkana ponovno okupila izrazito velik broj i sudionika i gledatelja koji su s interesom pratili svakog natjecatelja te zdušno navijali za svoje favorite.

Ispred matuljske osnove škole skupio se respektakbilni broj promatrača i navijača ovogodišnjeg Gimkane, a naposljetku rezultati nisu nikoga razočarali. 70 natjecatelja pokazalo je svoje vještine na motociklima te još jednom uvjerili svoje sumještane kako je Gimkana jednako popularna i uzbudljiva kao nekada!

Najlmađi natjecatelji ovogodišnje Gimkane bila su dva četverogodišnjaka dok je najstariji natjecatelj imao čak 71 godinu, a radi se o gospodinu Rajku Vlahu koji je dokazao kako su zaprave zaljubljenike u motocikle godine samo broj! Ukupni pobjednik ovogodišnjeg izdanja Gimkane Matulji je Franko Uljanić, a svim pobjednicima kao i sudionicima ovogodišnjeg izdanja tradicionalne sportske manifestacije čestitamo na ostvarenim uspjesima!

Izvor fotografija: Facebook profil Vedran Kinkela

Rabljena Vozila

Komentiraj

x

Pogledajte još

(VIDEO) Pogledajte tko je Kastavac mjeseca rujna!

Kastavac mjeseca rujna je Matija Perić, umirovljenik i aktivni planinar, predsjednik Planinarskog društva „Učka“ i jedan od najzaslužnijih ljudi za ...