Početna - IZDVOJENO - Olujno jugo stvara probleme na cijelom Kvarneru, kakvo nas vrijeme očekuje do kraja tjedna?

Olujno jugo stvara probleme na cijelom Kvarneru, kakvo nas vrijeme očekuje do kraja tjedna?

Danas je Kvarner i okolicu probudilo kišno jutro koje je donijelo i neke bitne meterološke promjene. Kako navode iz DHMZ-a područje Liburnije moglo bi očekivati i potencijalno lošiju prognozu od današnje, a kako najavljuju do kraja dana se očekuje umjereno do pretežno oblačno, povremeno s kišom te pljuskovima i grmljavinom. Oborina će mjestimice biti obilnija, osobito krajem dana i u noći.

Na Kvarneru će puhati većinom umjereno do jako jugo, a navečer i u noći na sjevernom Jadranu će zapuhati umjerena i jaka bura stoga se do početka vikend očekuje nova promjena vremena. Liburnijski kraj za vikend očekuje sunčano vrijeme, a s obzirom na jačanje bure, očekuju se niže temperature (u prosjeku se očekuju maksimalne temperature od 15 celzijevih stupnjeva)

Zaključimo kako će nastavak ovog tjedna Liburniju dočekati promjenjivo vrijeme s mogućim poremećajima zbog jačeg vjetra.

Rabljena Vozila

Komentiraj

x

Pogledajte još

(FOTO) Kako je bilo na prezentaciji u Centru za inovacije u turizmu?

U petak, 15. listopada 2021. godine, u Centru za inovacije u turizmu – HUBBAZIA predstavnici Hrvatskog telekoma održali su prezentaciju ...