Početna - IZDVOJENO - Opatija Fight Night 7 i Prvenstvo Hrvatske u kickboxingu
muaythai
foto: ofc.hr

Opatija Fight Night 7 i Prvenstvo Hrvatske u kickboxingu

Koliko je aktivno Kickboxing klub Opatija Fight Club započeo  2016. godinu govori činjenica kako je već 16. siječnja organizirao  event pod nazivom OFC New Generation 3 na kojem su pred 250 gledatelja, u sjajnoj atmosferi male dvorane u sportskom centru “Marino Cvetković”, nastupili mladi amaterski kickboksači.

Nakon toga OFC-ovi borci nastupili su već na nekoliko natjecanja. Ističe se uspjeh 20-godišnjeg Marina Slavića koji je na WAKO Europskom kupu, na kojem je nastupilo čak oko 1.500 natjecatelja iz 21 države, osvojio srebrnu medalju kao senior u kategoriji do 63,5 kilograma po K1 pravilima.

OFC-ovci će tijekom ove godine imati brojne nastupe diljem Hrvatske i Europe, a  također će organizirati i nove brojne evente u svom gradu. OFC je dobio domaćinstvo organiziranja Prvenstva Hrvatske u kickboxingu po K1 i kick light pravilima koje će se održati 09. travnja, a najviše pažnje zasigurno će privući već tradicionalno iznimno popularni borilački spektakl Opatija Fight Night.

Sedmi po redu OFN  održati će se u ljetnom terminu. Brojni ljubitelji moći će uživati u sjajnim nastupima profesionalnih boraca 30. srpnja, a detaljnije informacije trebale bi biti otkrivene tijekom proljeća. Nakon toga u jesenskom terminu slijedi i još jedan event iz serije OFC New Generation.

– Iako nam je sufinanciranje Opatija Fight Nighta od strane Grada Opatije prepolovljeno u usporedbi s prethodnom godinom, odlučili smo ipak održati borilački spektakl kako naši brojni fanovi ne bi bili zakinuti za nove sjajne mečeve. Prilagodit ćemo event aktualnoj situaciji, ali vjerujemo kako će svi ljubitelji borilačkih sportova uživati u svemu onome što im pripremamo za ovu godinu, poručio je kratko menadžer OFC-a Zoran Zdelar.

Rabljena Vozila

Komentiraj

x

Pogledajte još

Najavljen Program 14. Dana antifašizma u Opatiji

Tema ovogodišnjih 14. Dana antifašizma u Opatiji (DAF) koji će se održati od 1. do 3. ožujka 2023. godine je ...