Početna - IZDVOJENO - Opatija je Plenkovićevo omiljeno mjesto za odmor

Opatija je Plenkovićevo omiljeno mjesto za odmor

Predsjednik Vlade Republike Hrvatske Andrej Plenković nakon kratkotrajnog povratka u Zagreb gdje se sudjelovao na sjednici Vlade, vratio se u villu na Costabelli.

Slobodno vrijeme iskoristio je za šetnju po Opatiji gdje ga se posljednjih dana često moglo vidjeti. Ima Plenković ovdje svoj omiljeni kafić, rado kupuje namirnice na lokalnoj tržnici i rado nasmijan pozira našem fotoreporteru Smiljanu Prpiću s kojim već ima i zajedničkih tema za razgovor.

Družio se Plenković posljednjih dana s opatijskim ugostiteljima, gradonačelnikom Dujmićem, predsjednikom opatijskog HDZ-a Markom Ćorićem, predsjednicom matuljskog HDZ-a Ivom Letinom, vlasnikom hotela Domino Mirzetom Jusufagićem koji mu je pritom iznio problem s koncesijskim odobrenjima i mnogim drugima. Ipak posljednje dane odmora najradije provodi u društvu obitelji, a partneri u današnjoj šetnji bili su mu kći Mila i sin Mario.

Hrvatski premijer i njegova obitelj očito jako vole Kvarner u kojemu se odlično osjećaju. Opatija je tako postala Plenkovićevo omiljeno mjesto za odmor. Na odmoru će premijer biti do sutra, a u ponedjeljak je definitivno vraća na posao jer nas čeka prilično zahtjevna jesen.

Plenki

Plenković i Mario
plenki 3

Preuzeto s: Rivijera News

Rabljena Vozila

Komentiraj

x

Pogledajte još

Gradski vijećnici Grada Opatije podržali projekt rekonstrukcije i dogradnje Doma zdravlja

Gradski su vijećnici na svojoj jučerašnjoj 17. sjednici podržali Prijedlog Odluke o realizaciji projekta rekonstrukcije i dogradnje objekta Doma zdravlja ...