Početna - IZDVOJENO - Opatija: Polaganje vijenaca povodom obilježavanja Dana antifašističke borbe i Dana državnosti

Opatija: Polaganje vijenaca povodom obilježavanja Dana antifašističke borbe i Dana državnosti

Delegacija Grada Opatije na čelu sa zamjenikom gradonačelnika dr. sc. Emilom Priskićem povodom obilježavanja Dana antifašističke borbe koji se obilježava 22. lipnja i Dana državnosti koji se slavi  25. lipnja, položila je jučer prije podne vijence i zapalila svijeće te minutama šutnje odala počast žrtvama rata.

U delegaciji su bili i predstavnici UABA-e Opatija, udruga proizašlih iz Domovinskog rata, policije, vatrogasca, roditelja poginulih branitelja s liburnijskog područja i drugi, a vijence su položili kod spomenika poginulim hrvatskim braniteljima u Opatiji, kod centralnog križa na groblju Opatija, kod centralnog obilježja boraca Drugog svjetskog rata, kod spomenika poginulih hrvatskih branitelja u Voloskom i kod Spomen parka Jama u Ičićima.

Zamjenik gradonačelnika Priskić podsjetio je na žrtve koje su pale za slobodu i položile svoje živote na Oltar domovine te zahvalio svima koji obilježavaju sjećanje na njih.

Rabljena Vozila

Komentiraj

x

Pogledajte još

Preuređenje trga i šetnice u Iki

Gradu Opatiji odobrena su bespovratna sredstva u iznosu od 1.112.375,00 kuna za „Interpretaciju 300 let škvera va Ike“. Sredstva je ...