Početna - IZDVOJENO - Opatija predstavila kandidaturu za domaćinstvo Otvorenog europskog prvenstva u bridgeu 2019.
opatija
foto: grad opatija

Opatija predstavila kandidaturu za domaćinstvo Otvorenog europskog prvenstva u bridgeu 2019.

U Londonu su u četvrtak bile prezentacije gradova koji su se kandidirali za domaćinstvo europskog Otvorenog prvenstva u bridgeu 2019. (2019. Open Championships) među kojima je i Opatija.

Tim povodom u Londonu je boravio  gradonačelnik Ivo Dujmić s predstavnicima TZG Opatije, koji su pred članovima Izvršnog odbora Europske bridge federacije (EBL  Executive Committee) u četvrtak prezentirali ukupne potencijale Opatije i gradske turističke kapacitete za ugošćivanje organizacije jednog ovakvog zbivanja, dok je gradonačelnik obrazložio razloge zbog kojih je Opatija najbolji izbor za domaćinstvo europskog Otvorenog prvenstva u bridgeu 2019. Odluka Izvršnog odbora EBL-a o tome tko će biti domaćin Otvorenog prvenstva u  bridgeu 2019. godine očekuje se sljedeće godine.

Opatija je  tijekom posljednjih godina ugostila brojna natjecanja u bridgeu, od kojih svakako najzahtjevnije u organizacijskom smislu jest 52. europsko timsko prvenstvo u bridžu, održano od 22. lipnja do 1. srpnja 2014. u novootvorenoj opatijskoj Sportskoj dvorani “Marino Cvetković” na Lipovici, a koje je u Opatiji tada okupilo oko 800 sudionika, smještenih po opatijskim hotelima.

Rabljena Vozila

Komentiraj

x

Pogledajte još

Najavljen Program 14. Dana antifašizma u Opatiji

Tema ovogodišnjih 14. Dana antifašizma u Opatiji (DAF) koji će se održati od 1. do 3. ožujka 2023. godine je ...