Početna - IZDVOJENO - Opatiji dodijeljena prestižna nagrada “Interstas”
foto: S. Lakić

Opatiji dodijeljena prestižna nagrada “Interstas”

Na svečanosti koja se održala 08. studenog u hotelu President u Solinu, Gradu Opatiji dodijeljena je prestižna nagradna Povelja F.E.S.T. ‘2013, a Turističkoj zajednici Opatije Zlatni Interstas ‘2013. Sve se dogodilo povodom jubilarnog 20. Interstasa, Međunarodne smotre turizma, filma i krajobraza, a za izuzetan doprinos unapređenju razvoju turizma, grada Opatije, a time i doprinos ukupnosti razvoja turizma Hrvatske u svijetu.

Ovo je još jedna u nizu nagrada koje je Opatija primila. Grad koji sljedeće godine slavi 170 godina razvoja turizma ovakvim nagradama samo potvrđuje da je i dalje u vrhu destinacija.

U ime Grada Opatije nagradu je primio gradonačelnik Opatije Ivo Dujmić.

Inače, ova maifestacija održana je uz potporu svjetskih i europskih federacija turističkog novinarstva, filma, krajobraza, Ministarstva turizma RH, Hrvatske turističke zajednice, pod pokroviteljstvom grada Solina, te visokim pokroviteljstvom predsjednika Republike Hrvatske prof.dr.sc. Ive Josipovića.

Rabljena Vozila

Komentiraj

x

Pogledajte još

Ovog vikenda otvoren je Dom Lisina, pogledajte kako je bilo na otvorenju! (FOTO)

Ove subote svečano je ponovno otvoren Dom Lisina, nakon završene prve faze obnove. Uređeno je prizemlje u kojem će boraviti ...