Početna - IZDVOJENO - Opatiji nominacija za Međunarodni zlatni cvijet
opatija
foto: Grad Opatija

Opatiji nominacija za Međunarodni zlatni cvijet

Na završnoj svečanosti 23. Međunarodne smotre turizma, filma, krajobraza i 19. Međunarodnog festivala turističkog filma u Solinu su dodijeljene međunarodne turističke nagrade, te je objavljena nominacija Opatije za prestižnu nagradu Međunarodni zlatni cvijet.

Opatija je izabrana kao hrvatski kandidat za nagradu Međunarodni zlatni cvijet čime je našem gradu ukazana velika čast, ali i potvrđena činjenica da se Opatija svrstava u sam vrh parkovne arhitekture Hrvatske. Službeno stručno povjerenstvo nagrade Zlatni cvijet Opatiju će obići iduće godine, kada će ocijeniti prvu damu hrvatskog turizma.

Zlatni cvijet je međunarodno natjecanje u sklopu kojeg se osim uređenosti i ljepote nekog grada, hortikulture, kvalitete života građana, ocjenjuje i kvaliteta uređenosti parkovne arhitekture, čistoća grada te korištenje i promocija obnovljivih izvora energije tj. održivog razvoja mjesta.

Rabljena Vozila

Komentiraj

x

Pogledajte još

Obaranje Guinessovg rekorda u Opatija od 12:00 (Link za praćenje uživo)

U 12 sati u Opatiji, točniije u bazenu Thalasso Wellness Centra kreće pokušaj obaranja Guinessovog rekorda u disciplini najduži podvodni ...