Početna - IZDVOJENO - Opatiji nominacija za Međunarodni zlatni cvijet
opatija
foto: Grad Opatija

Opatiji nominacija za Međunarodni zlatni cvijet

Na završnoj svečanosti 23. Međunarodne smotre turizma, filma, krajobraza i 19. Međunarodnog festivala turističkog filma u Solinu su dodijeljene međunarodne turističke nagrade, te je objavljena nominacija Opatije za prestižnu nagradu Međunarodni zlatni cvijet.

Opatija je izabrana kao hrvatski kandidat za nagradu Međunarodni zlatni cvijet čime je našem gradu ukazana velika čast, ali i potvrđena činjenica da se Opatija svrstava u sam vrh parkovne arhitekture Hrvatske. Službeno stručno povjerenstvo nagrade Zlatni cvijet Opatiju će obići iduće godine, kada će ocijeniti prvu damu hrvatskog turizma.

Zlatni cvijet je međunarodno natjecanje u sklopu kojeg se osim uređenosti i ljepote nekog grada, hortikulture, kvalitete života građana, ocjenjuje i kvaliteta uređenosti parkovne arhitekture, čistoća grada te korištenje i promocija obnovljivih izvora energije tj. održivog razvoja mjesta.

Rabljena Vozila

Komentiraj

x

Pogledajte još

Novi luksuzni hotel u Ičićima

Iako je pred projektom još brdo izazova, na jesen bi trebala započeti gradnja novog luksuznog hotela uz marinu u Ičićima ...