Početna - IZDVOJENO - Opatiji posebno priznanje za 170. godina turizma
opatija
web

Opatiji posebno priznanje za 170. godina turizma

U opatijskom  hotelu Royal održana je  manifestacija „Kvarnerski dan turizma“ i svečana dodjela priznanja  najboljima u turizmu našeg područja u organizaciji Turističke zajednice Kvarner.

TZ Kvarnera dodijelila je Gradu Opatiji i Turističkoj zajednici Grada Opatije posebna priznanja za atraktivno i veličanstveno obilježavanje 170-te obljetnice turizma i za ukupan doprinos razvitku turizma, budući da Opatija 2014. obilježava upravo 170 obljetnicu razvoja turizma u Hrvatskoj.

Priznanja su gradonačelniku Ivi Dujmiću i direktorici TZG Opatije Suzi Petričić uručili i čestitali im župan Zlatko Komadina i direktorica TZ Kvarnera Irena Peršić Živadinov, te savjetnik u Ministarstvu turizma RH Ivo Bašić, koji su uvodno pozdravili sve nazočne, čestitavši im na svemu trudu koji ulažu u posao i rezultatima koje postižu.

U okviru ove godišnje svečanosti dodijeljena su i priznanja najboljim kvarnerskim predstavnicima na državnom natjecanju Turistički cvijet – kvaliteta za Hrvatsku. Tako su tijekom svečanosti župan Komadina i direktorica Živadinov opatijskom gradonačelniku uručili  još jedno priznanje Opatiji, i to priznanje za nominaciju u kategoriji Najbolja srednja destinacija na Jadranu.

 

Rabljena Vozila

Komentiraj

x

Pogledajte još

Najavljen Program 14. Dana antifašizma u Opatiji

Tema ovogodišnjih 14. Dana antifašizma u Opatiji (DAF) koji će se održati od 1. do 3. ožujka 2023. godine je ...