Početna - IZDVOJENO - Opatijske radionice kuhanja: Davor Capan kuha s građanima
opatija kuhari

Opatijske radionice kuhanja: Davor Capan kuha s građanima

Radionice kuhanja u opatijskoj Ugostiteljskoj školi pod nazivom »Davor Capan kuha s građanima« održavat će se vikendima u razdoblju od studenog 2016. godine do veljače 2017. godine. Radionice su namijenjene svim generacijama, onima koji rade prve korake u kuhinji, ali i onima koji žele proširiti svoja kulinarska znanja, ističu predstavnici opatijske srednje škole.

 Radionice će se održavati u dva turnusa – u periodu od 5. studenog do 3. prosinca ove godine i u periodu od 21. siječnja do 18. veljače 2017. godine, i to svake subote od 10 do 14 sati.

– Na radionici će se pripremati brza jela, manje financijski zahtjevna za kućni proračun i prilagođena suvremenom tempu života, a osnova jelovnika biti će mediteranska kuhinja – maneštre i juhe, mesa u umaku, domaća tjestenina, pogače i pite, kombiniranje tjestenine s umacima, riblja jela, pečenja i pržena jela, predblagdanska jela…

Na radionici svaki će polaznik sam pripremati jelo, uz savjete i pomoć našeg iskusnog predavača i naših učenika 3. razreda, budućih kuhara. Nakon kuhanja, degustirat će se i komentirati jela, ali i uživati za bogatim stolom u praktikumu ugostiteljskog posluživnja škole – istakla je ravnateljica Ugostiteljske škole Opatija Sibila Roth i navela kako je cijena kulinarske radionice 150 kuna.

Rabljena Vozila

Komentiraj

x

Pogledajte još

Kastavski umirovljenici završili tečaj informatike

Dvadesetak članova Udruge umirovljenika i starijih osoba Kastav završilo je program informatičkog obrazovanja u organizaciji Zajednice tehničke kulture PGŽ-a. U ...