Početna - IZDVOJENO - Opatijski Festival vatrometa
Festival vatrometa

Opatijski Festival vatrometa

U organizaciji Festivala Opatija i TZ grada Opatije, a povodom ulaska Hrvatske u EU, u subotu u ranim poslijepodnevnim satima započeo je bogat program nastupom bubnjara „Samba ispod volte“ koji su zabavljali mnoštvo na raznim lokacijama po gradu. Njihov zarazni ritam nije zaobišao šetače, ali je zahvatio i vozače koji su ih mogli pratiti glavnom ulicom u centru grada.
Zabava kasnije nastavila nastupom uličnih zabavljača na štulama i žonglerskom skupinom Plamen Drum, brojni gosti i građani punili su ulice, a u večernjim je satima na kupalištu Slatina uslijedio nastup grupe Koktelsi.
Drugim riječima, Slatina je plesala i pjevala, “drmala” u dobrom ritmu. Baby vatromet bio je samo uvertira u glavni piromuzički spektakl. Naime, nakon nastupa zabavljača s vatrom „Triko cirkus teatra“ i „Plamen Drum“ veliki vatromet s mora, koji je uslijedio blizu ponoći, oduzimao je dah gledateljima.

Dio ovog doživljaja pogledajte u našoj fotogaleriji!

Rabljena Vozila

Komentiraj

x

Pogledajte još

Prikupljanje božićnih drvaca na prostoru Grada Opatije

Nakon proteka božićno-novogodišnjih blagdana Komunalac d.o.o. organizirano prikuplja božićna drvca. Molimo građane da božićna drvca odlože pokraj vlastitog  spremnika za ...