Početna - IZDVOJENO - Opatijski Festival vatrometa
Festival vatrometa

Opatijski Festival vatrometa

U organizaciji Festivala Opatija i TZ grada Opatije, a povodom ulaska Hrvatske u EU, u subotu u ranim poslijepodnevnim satima započeo je bogat program nastupom bubnjara „Samba ispod volte“ koji su zabavljali mnoštvo na raznim lokacijama po gradu. Njihov zarazni ritam nije zaobišao šetače, ali je zahvatio i vozače koji su ih mogli pratiti glavnom ulicom u centru grada.
Zabava kasnije nastavila nastupom uličnih zabavljača na štulama i žonglerskom skupinom Plamen Drum, brojni gosti i građani punili su ulice, a u večernjim je satima na kupalištu Slatina uslijedio nastup grupe Koktelsi.
Drugim riječima, Slatina je plesala i pjevala, “drmala” u dobrom ritmu. Baby vatromet bio je samo uvertira u glavni piromuzički spektakl. Naime, nakon nastupa zabavljača s vatrom „Triko cirkus teatra“ i „Plamen Drum“ veliki vatromet s mora, koji je uslijedio blizu ponoći, oduzimao je dah gledateljima.

Dio ovog doživljaja pogledajte u našoj fotogaleriji!

Rabljena Vozila

Komentiraj

x

Pogledajte još

Na Crekvini se danas sade mlada stabla kestena

Gradonačelnik Kastva Matej Mostarac podijelio je vijest na svojoj službenoj Facebook stranici kako se danas sade mlada stabla kestena na ...