Početna - IZDVOJENO - Opatijski predstavnici među top 10 hrvatskog turizma
dht
foto:Grad Opatija

Opatijski predstavnici među top 10 hrvatskog turizma

Na kraju tradicionalne turističke manifestacije Dani hrvatskog turizma, prošli su tjedan dodijeljene turističke nagrade za najbolje od najboljih u turizmu, i to u sljedećim kategorijama: Kulturna turistička atrakcija godine, Turistički događaj godine, Inovacija u turizmu godine, Restoran godine, Turistička agencija godine, Marina godine, Kamp godine, Hotel godine, Osoba godine – nagrada „Anton Štifanić“ za životno djelo i Turistička destinacija godine.

Podijeljeno je 10 nagrada koje su uručili ministar turizma Gari Cappelli, direktor Glavnog ureda Hrvatske turističke zajednice Ratomir Ivičić te potpredsjednik Hrvatske gospodarske komore Josip Zaher.  Tako je restoranom godine proglašena opatijska Bevanda, dok je DMK putnička agencija godine postala Katarina Line.

Spa/lječilištem godine proglašena je Thalassotherapia Opatija, a radi se o priznanju ”Turistički cvijet – Kvaliteta za Hrvatsku” kojeg je po jubilarni, 20. put, organizirala Hrvatska gospodarska komora. Isto tako, u sklopu Turističkog cvijeta, u kategoriji jedinstvenih luksuznih hotela, drugo mjesto zauzeo je Hotel Bevanda.

 

Gradonačelnik Opatije ovim je riječima čestitao laureatima:

Poštovani dobitnici nacionalnih turističkih priznanja,

S velikim ponosom i zadovoljstvom čestitam Vam na primljenim priznanjima koja su Vam uručena u sklopu netom završenih Dana hrvatskog turizma. Ovo je priznanje Vašem radu, znanju i viziji a na ponos je cijele naše destinacije. Obzirom da ste i prethodnih godina bili nagrađivani, usiljedila je potvrda kontinuiranog rada najviše kvalitete.

Jedno je sigurno, destinacija okrenuta budućnosti mora se mijenjati i prilagođavati. Dali ste primjer da je inovativnim promišljanjem moguće održati korak s vremenom ne narušavajući vrijednosti koje su nam ostavljene u zalog.

Rabljena Vozila

Komentiraj

x

Pogledajte još

Najavljen Program 14. Dana antifašizma u Opatiji

Tema ovogodišnjih 14. Dana antifašizma u Opatiji (DAF) koji će se održati od 1. do 3. ožujka 2023. godine je ...