Početna - GOSPODARSTVO - Općina Matulji raspisala natječaj za sufinanciranje projekata u okviru javnih potreba
Općina Matulji

Općina Matulji raspisala natječaj za sufinanciranje projekata u okviru javnih potreba

Raspisan je javni natječaj Općine Matulji za sufinanciranje projekata koji udovoljavaju javnim potrebama u sedam grana društvnih djelatnosti. Među te grane spadaju predškolski odgoj i obrazovanje, osnovnoškolsko obrazovanje, srednjoškolsko i ostalo obrazovanje, socijalna skrb i zdravstvo, kultura, sport i razne manifestacije.

Rok za predavanje osmišljenih projekata i popratne dokumentacije je 03. listopad, a sve potrebne informacije i dokumentaciju može se preuzeti na službenim stranicama općine kao i u zgradi Općine.

Bitno je naglasiti da će pri dodjeli sredstava određene grane imati pravo prvenstva, a pogotovo oni projekti koji omogućuju ostvarivanje viših standarda u zdravstvu i socijalnoj skrbi, odgoju i školstvu, sportskim amaterskim aktivnostima i amaterskim aktivnostima tehničke kulture, razvoju izdavačke djelatnosti, afirmaciji kulturnog identiteta Općine Matulji i njenoj promidžbi u Republici Hrvatskoj i inozemstvu te afirmaciji aktivnosti osoba treće životne dobi.

 

Rabljena Vozila

Komentiraj

x

Pogledajte još

Donacija malteških vitezova župljanima Sv. Jakova u povodu blagdana sveca zaštitnika Opatije

Povodom blagdana Svetog Jakova članovi Suverenog reda Svetog Ivana Jeruzalemskog, vitezovi Malte, malteška dama Rita Panziera i malteški vitez Enzo Pizzeghella donirali su potrebitim župljanima Župe ...