Početna - IZDVOJENO - U općini Lovran uskoro LED javna rasvjeta
led javna rasvjeta

U općini Lovran uskoro LED javna rasvjeta

U općini Lovran, uskoro moderna LED javna rasvjeta, Područja koja će obuhvatiti su općina Lovran, naselja Lovran, Medveja, Liganj, Tuliševica i Lovranska Draga. Dosadašnje svjetiljke zamijenit će se sa 824 LED svjetiljka, s kvalitetnom optikom i višim stupnjem energetske efikasnosti.

Za realizaciju projekta Općina Lovran zadužila se kod Hrvatske banke za obnovu i razvitak uzimanjem dugoročnog kredita u iznosu od 2,8 milijuna kuna.

 Realizacijom ovog projekta ostvarile bi se značajne dugoročne uštede na potrošnji električne energije, te bi se iz sredstava uštede dijelom otplaćivao kredit.
U tijeku je postupak javne nabave za odabir najpovoljnijeg ponuditelja za isporuku i ugradbu opreme za modernizaciju javne rasvjete.
Po dovršetku postupka javne nabave, s odabranim ponuditeljem zaključit će se ugovor, a radovi bi se izveli u roku od 75 dana i to u svim naseljima.
Rabljena Vozila

Komentiraj

x

Pogledajte još

Gradski vijećnici Grada Opatije podržali projekt rekonstrukcije i dogradnje Doma zdravlja

Gradski su vijećnici na svojoj jučerašnjoj 17. sjednici podržali Prijedlog Odluke o realizaciji projekta rekonstrukcije i dogradnje objekta Doma zdravlja ...