Početna - GLAZBA - Orašar i ove godine u Amadria Park Hotelu Milenij

Orašar i ove godine u Amadria Park Hotelu Milenij

I ove godine uživajte u Opatiji s Orašarom

Amadria Park Hotel Milenij i ove godine u blagdansko vrijeme postaje dom ovih impresivnih lutaka, inače drobila za orahe, koje su ušle u vječnost zahvaljujući baletu Petra Iljiča Čajkovskog. U vremenu od 6. studenog 2020. do 2. siječnja 2021. uz Čajanku s Orašarom potpomognite rad humanitarne udruge Dobra volja.

Svaki ponedjeljak srijedu i petak u vremenu od 12 do 14h ili 18 do 20h ili subotom od 16 do 18 sati u Čaj s Orašarom možete ispijati u Amadria Park Hotel Milenij, Maršala Tita 109, Opatija ili ako se zateknete u Zagrebu u Amadria Park Hotel Capital, Jurišićeva ulica 22. Cijena iznosi 80 kuna po osobi.

Božićna čarolija Amadria Parka započinje već u  studenom, kada Orašar postaje glavni lik našeg hotela i nestrpljivo iščekuje goste koje će ugostiti na popodnevnoj čajanci.

Ovaj ritual čaja uključuje i ukusne male slatke i slane zalogaje uz okuse vrhunskih čajeva Té Reval koji potječu s poznatih plantaža čaja na Šri Lanki. Uživajte u poznatim melodijama iz popularnog Orašara, a u hotelu Milenij u Opatiji svaku subotu od 14.11. očekuje vas i baletna točka uživo iz ovog poznatog baleta.

Dolaskom na čajanku sudjelujete u humanitarnoj akciji u suradnji s humanitarnom udrugom Dobra Volja kojoj doniramo dio prihoda od Čajanke.

“Dođite u naše hotele u Zagrebu i Opatiji i uživajte u adventskom ugođaju te uljepšajte Božić i onima kojima je najpotrebnije!”, pozivaju iz Amadria grupe.

Izvor: Amadria Park

Rabljena Vozila

Komentiraj

x

Pogledajte još

U Opatiji dodatna ograničenja za izgradnju, a povećane zelene površine

Gradonačelnik Opatije Ivo Dujmić predložio je, a opatijsko Gradsko vijeće potvrdilo Izmjene i dopune Prostornog plana Grada Opatije i Urbanističkog ...