Početna - IZDVOJENO - Orešković: Situacija je teška, ali spremni smo raditi u 2016.
oreskovic screenshot
foto: screenshot

Orešković: Situacija je teška, ali spremni smo raditi u 2016.

Nadam se da ćemo se svi evo naći sa najbližima i sa prijateljima, i sa obitelji, i da ćemo biti zahvalni za 2015. godinu. Ovom prilikom želim svim građanima Hrvatske i Hrvatima u dijaspori poželjeti sretnu Novu godinu, godinu koja će pružiti puno zdravlja, optimizma, i tako već puno, puno sreće i uspjeha, rekao je mandatar Tihomir Orešković za Novu TV.

Orešković kaže da je svjestan da je teška situacija.

– Ja mogu reći da smo spremni raditi i pokrenuti i da na kraju evo nama je cilj da je bolja Hrvatska, za sve nas, ne samo za par nego za cijelu Hrvatsku – rekao je.

Nije htio komentirati planirane mjere štednje već je svima poželio sretnu novu 2016. godinu.

– Mislim da se nadam da će se danas svi građani malo opustiti i uživati i evo, 2016. nas opet čeka rad i jedva čekam pokrenuti je, samo ću to komentirati u ovom trenutku. Svima vama i vašima, najljepšu 2016. i nadam se da ćete i vi isto malo uživati ovih dana i da ćete se za Novu godinu malo opustiti i uživati s vašima, sve najbolje – kazao je.

Novi mandatar gostovao je i u Dnevniku HRT-a. Ponovio je svoju čestitku te se osvrnuo na dosadašnja iskustva u vrhu hrvatske politike.

– Dojmovi su mi vrlo pozitivni, meni je bitno da što više informacija dobijem sada, da upoznam ljude i njihove kvalitete, pa da izaberemo najkvalitetnije ljude. Neka imena se već vrte. Uskoro slijede i ozbiljniji razgovori – istaknuo je.

 Ponovio je i kako zna što ih čeka te da su spremni početi raditi. Kazao je i kako već ima prijetelje u Hrvatskoj jer je ovdje živio pet godina.

– Našao sam se s prijateljima danas, nalazimo se i večeras. Slavim rođendan kroz par sati… Ali i Novu godinu slavimo.

Narod zna, ovdje sam živio od 2009. do 2014. godine, imam ovdje prijatelja, upoznao sam u pet godina prijatelje i ljude iz poslovnog svijeta, ali i iz cijele Hrvatske ljude.

Obitelj se smjestila, živio sam tu već 5 godina. Tu sam rođen, kad su me pitali jesam li spremna vratiti se, svi smo jedva čekali. Zagreb je moj grad, tu se osjećamo doma, i supruga i cure – rekao je.

Rabljena Vozila

Komentiraj

x

Pogledajte još

Najavljen Program 14. Dana antifašizma u Opatiji

Tema ovogodišnjih 14. Dana antifašizma u Opatiji (DAF) koji će se održati od 1. do 3. ožujka 2023. godine je ...