Početna - ZABAVA - ZANIMLJIVOSTI - OŠ ZA KLASIČNI BALET I SUVREMENI PLES PRI OŠ VEŽICA U RIJECI SLAVI 10 GODINA

OŠ ZA KLASIČNI BALET I SUVREMENI PLES PRI OŠ VEŽICA U RIJECI SLAVI 10 GODINA

Gala večer kojom će riječka plesna škola Vežica obilježiti 10 godina svog rada održati će se u HNK Ivana pl. Zajca 11. studenog 2017. s početkom u 19:30.

Učenici i učitelji škole prikazati će presjek koreografija koje su kroz godine stvarali i izvodili na kazališnim daskama riječkog kazališta u svojim tradicionalnim godišnjim produkcijama ’’Pogled s vrha prstiju’’.

Gala večeri prisustvovati će predstavnici grada, županije i ministarstava te posebni uzvanici – suradnici škole.

Predstavit će se posebni događaji u radu ove institucije, jedine plesne škole u primorsko-goranskoj županiji.

Vremenska crta bit će osvrt na vrhunce rada škole od svog osnutka – od samog otvorenja 2007. godine, preko suradnji s ostalim institucijama, natjecanja i uspjeha učenika, permanentog usavršavanja učiteljskog kadra, nastupa na konferencijama i organizacija plesnih susreta do rada školskog ansambla i učenika koji su uspješno nastavili svoje srednjoškolsko plesno obrazovanje u Hrvatskoj i inozemstvu.

Uz odgojne ciljeve OŠ za klasični balet i suvremeni ples u svom desetogodišnjem radu veliki naglasak daje na društvene ciljeve kao temeljne odgovornosti projekata koje organizira ili čiji je sudionik

. Kontinuiranim podizanjem pedagoškog standarda, ova škola postala je institucija koja podiže razinu plesne izvedbe svojih učenika i gostiju te na taj način promovira umjetničko obrazovanje i stvaralaštvo.

Rabljena Vozila

Komentiraj

x

Pogledajte još

Gradonačelnik uručio Povelju počasnoj građanki Anici Zubović

Gradonačelnik Fernando Kirigin i zamjenica Kristina Đukić danas su u Zagrebu posjetili Anicu Zubović, glazbenu umjetnicu koja od ove godine ...