Početna - IZDVOJENO - Osigurana su dodatna sredstva za socijalno najugroženije
kune
web

Osigurana su dodatna sredstva za socijalno najugroženije

Primorsko-goranska županija i ove je godine preko Upravnog odjela za socijalnu politiku i mlade osigurala sredstva za isplatu naknade troškova ogrjeva korisnicima zajamčene minimalne naknade, odnosno socijalno najugroženijim stanovnicima PGŽ.

Doneseno je ukupno 1371 rješenje o priznavanju prava na naknadu troškova ogrjeva, a sredstva za isplatu u visini od 1.100 kuna po korisniku doznačena su gradovima i općinama u mjestima prebivališta korisnika. Centar za socijalnu skrb Rijeka dostavio je 10. prosinca ove godine i dodatni popis korisnika zajamčene minimalne naknade kojima je to pravo priznato tek u razdoblju listopad-prosinac.

Radi se o ukupno 54 korisnika, od kojih je 49 s područja Grada Rijeke, po jedan korisnik s područja gradova Bakra, Kraljevice i Kastva te 2 korisnika s područja općine Viškovo. Primorsko-goranska županija je za tu naknadnu isplatu osigurala 59.400 kuna.

Rabljena Vozila

Komentiraj

x

Pogledajte još

(FOTO) Učenici Ugostiteljske škole Opatija priključili su se projektu volonterskog maratona mladih “72 sata bez kompromisa”

Vrijedni učenici Ugostiteljske škole Opatija priključili su se projektu volonterskog maratona mladih “72 sata bez kompromisa” u Rijeci. Učenici slastičari ...