Početna - AUTOMOTO - Osvježen je Audi A6
audi a 6
web

Osvježen je Audi A6

Drugačija svjetla, nova prednja maska, modificirane podnice, branici i ispušni topovi i eto osvježenog Audija A6 koji će premijerno odsjesti u Parizu sljedećeg mjeseca. Tome treba dodati i dotjerane benzince i dizelaše i transformacija je potpuna.

Audi je malo dotjerao svoju A6 obitelj. Vizualne preinake tako nam donose nešto drugačiju prednju masku i osvježena prednja i stražnja svjetla, a drugačije linije sada se mogu vidjeti i na branicima i podnicama, dok je ušminkan i ispušni sustav. Oni izbirljiviji na raspolaganju kao opciju imaju i LED, odnosno LED Matrix svjetlosne sklopove. Brand iz Ingolstadta je posebnu pažnju posvetio pogonskim agregatima koji sada svi udovoljavaju Euro 6 normama.

Obnovljeni su 2.0 i 3.0 litreni TDI motori koji sada donose 150 KS u manjem, odnosno 218 i 272 KS u većem paketu, kao i 320 i 326 konja koje razvija biturbo verzija 3.0-litrenog TDI-a. Audi nije ponudio podatke o potrošnji snažnijih varijanti, dok za manji 2.0 TDI kaže kao sada troši 4.2 litre i u atmosferu ispušta 109 g CO2/km.

Kada pričamo o benzincima tu je novi 1.8 TFSI ultra s potrošnjom od 5.7 l/100 km i emisijom CO2 od 133 g/km, ali i 4.0-litreni TFSI V8 biturbo s 450 KS u S6 i S6 Avant verzijama i 560 KS u RS6 modelu. Najsnažniji primjerak ove obitelji do stotke zahvaljujući njemu dolazi za 3.9 s i poteže do maksimalnih 305 km/h.

 

 

 

Rabljena Vozila

Komentiraj

x

Pogledajte još

Na području Opatije otuđio moped marke “Benelli”

Suradnjom policijskih službenika I. policijske postaje Rijeka i Policijske postaje Opatije dovršeno je kriminalističko istraživanje nad 18-godišnjim hrvatskim državljaninom zbog ...