Početna - IZDVOJENO - Otvara se artMašina u Rijeci
art_masina_cover

Otvara se artMašina u Rijeci

artMašina novi je kreativni atelje u Rijeci gdje se potiče kreativce i kreativke da svojim idejama udahnu oblik, materijal i boju.

artMašinu čine Jadranka Lacković, Marija Kajapi i Dunja Tišma. Po zanimanju akademska slikarica, drvni tehnolog i povjesničarka umjetnosti, osim prijateljstva, dijele zajedničke interese prema likovnom stvaralaštvu, a kroz ove radionice odlučile su s drugima podijeliti svoja praktična znanja i vještine na kreativan i jednostavan način.

Ističu da možemo očekivati rad u malim grupama, za odrasle i djecu te poduke za razne tehnike; od šivanja, kaširanja, modeliranja do kolaža i DIY projekata. Sam atelje smješten je u KIWI-ju, riječkom coworking prostoru, koji raznim kreativcima omogućava kvalitetno mjesto za rad i održavanje manjih evenata.

Prosinac u artMašini bit će šaren i radoznao, pun blagdanskih ideja i posebnih vještina, a započinje otvorenjem ateljea u subotu, 5.12., kada će svi zainteresirani moći sudjelovati u besplatnim radionicama te ujedno saznati sve informacije o budućim aktivnostima.

Zatim nas od 7. do 19. 12. očekuju radionice izrade božićnih ukrasa, darova i čestitki, a za vrijeme samih blagdana spremaju se posebna izdanja radionica o kojima će svi zainteresirani moći više saznati redovito prateći artMašininu Facebook stranicu.

Za sve dodatne informacije možete kontaktirati ArtMašinu na artmasina@gmail.com ili facebook.com/artMasina.

Rabljena Vozila

Komentiraj

x

Pogledajte još

Najavljen Program 14. Dana antifašizma u Opatiji

Tema ovogodišnjih 14. Dana antifašizma u Opatiji (DAF) koji će se održati od 1. do 3. ožujka 2023. godine je ...