Početna - IZDVOJENO - Otvaraju se radionice u Kastvu za pripremu i korištenje fondova EU
Kastav
web

Otvaraju se radionice u Kastvu za pripremu i korištenje fondova EU

Upravni odjel za regionalni razvoj, infrastrukturu i upravljanje projektima PGŽ u svojstvu regionalnog koordinatora organizira edukacije pod nazivom „Vještine upravljanja projektom“ te „Financijsko upravljanje i kontrola provedbe projekata financiranih iz EU fondova“, a u sklopu „Jačanja ljudskih potencijala na lokalnoj i područnoj (regionalnoj) razini za učinkovitu pripremu i korištenje fondova Europske unije”. Radionice će se održati 05. i 06. studenog u Gradskoj vijećnici Grada Kastva.

Cilj edukacije „Vještine upravljanja projektom“ je osposobiti polaznike za samostalnu pripremu projekata sufinanciranih EU fondovima s posebnim naglaskom na upravljanje projektnim ciklusom, vremensko planiranje, upravljanje ljudskim resursima, upravljanje nepravilnostima i rizicima.

Cilj edukacije „Financijsko upravljanje i kontrola provedbe projekata financiranih iz EU fondova“ je poznati polaznike s razvojem sustava financijskog upravljanja i kontrole u cilju poboljšanja financijskog upravljanja i odlučivanja radi ostvarenja ciljeva korisnika proračuna te obavljanja poslova na pravilan, etičan, ekonomičan, učinkovit i djelotvoran način.

izvor: kastav.hr

Rabljena Vozila

Komentiraj

x

Pogledajte još

Najavljen Program 14. Dana antifašizma u Opatiji

Tema ovogodišnjih 14. Dana antifašizma u Opatiji (DAF) koji će se održati od 1. do 3. ožujka 2023. godine je ...