Početna - IZDVOJENO - Otvaranje izložbe „Rekontekstualizacija“, Rijeka
rekontekstualizacija

Otvaranje izložbe „Rekontekstualizacija“, Rijeka

„Rekontekstualizacija“ je multimedijalna izložbu studenata diplomskog studija Medijskih umjetnosti i praksi, Akademije primijenjenih umjetnosti Sveučilišta u Rijeci.

Izložba je uvrštena u program Reli po galerijama, www.relipogalerijama.com

Kolegij Rekontekstualizacija na Akademiji primijenjenih umjetnosti vodi doc. Tomislav Brajnović. Izložba će uključivati radove studenata i studentica 1. i 2. godine studija Medijskih umjetnosti i prkasi te radove dvaju studentica prve generacije studija. Studenti preispituju kontekste unutar kojih formiraju svoju umjetničku praksu, baveći se vremenom, prostorom i kontekstom kao potencijalnim materijalima za oblikovanje umjetničke ideje sredstvima remedijacije, aproprijacije i sličnih suvremenih tehnika u praksi.

Izlažu: Dominik Grdić, Carry Lee Hent, Michel Mesarić, LibertaMišan, Lucija Polonijo, Sara Salamon, Sanjin Simčić, Romina Tominić, Renata Petani i gošća iz Nove Gorice (VŠU) – RawanHourani.

Izložba se otvara u petak, 20. 5. 2016. u 20:00 sati, u prostorima Galerije SKC (Palach).Izložba ostaje otvorena do nedjelje 22. 5. 2016. i moguće ju je razgledati u periodu 17:00 – 20:00h.

Facebook izložba:www.facebook.com/events/1559104201050780/

Facebook Reli po galerijama:  www.facebook.com/events/1736511893228187/

www.skc.uniri.hr

www.relipogalerijama.com

Rabljena Vozila

Komentiraj

x

Pogledajte još

Novi prihodovni cenzusi i iznos jednokratne pomoći u Odluci o socijalnoj skrbi

Novost je i subvencija u iznosu 25 posto produženog boravka za djecu roditelja koji primaju dječji doplatak Grad Kastav uz ...