Početna - IZDVOJENO - Otvoren Festival znanosti

Otvoren Festival znanosti

Danas je u Gradskoj vijećnici Grada Rijeke službeno je otvoren 12. Festival znanosti 2014. godine. Pola sata prije službenog otvorenja na Korzu je pokrenut “Riječki val za fest i val”, u kojem su sudjelovali učenici, organizatori te zainteresirani građani.

Sudionici su se najprije poredali jedan do drugoga. Prvi u nizu izveo je određeno titranje koje su za njim ponavljali ostali sve dok titraj nije došao do posljednjeg čovjeka u nizu. Do petka možete posjetiti neko od 170 događanja na čak 28 lokacija, dok će se javna rpedavanja održavati na Građevinskom fakultetu na Kampusu.

Neki od glavnih ciljeva Festivala znanosti u Rijeci su podizanje svijesti o znanosti i znanstvenim dostignućima u javnosti, uključivanje znanstvenika u javnosti u dijalog radi uspostavljanja boljeg razumijevanja i povjerenja te povezivanje Sveučilišta u Rijeci i lokalne zajednice.

Više informacija o svemu možete pronaći na Info štandu na Korzu.

Rabljena Vozila

Komentiraj

x

Pogledajte još

TZ grada Opatija objavila Javni poziv – Potpore za turistička događanja u 2023. godini

Turistička zajednica grada Opatija je objavila Javni poziv za dodjelu potpora iz programa „Potpore za turistička događanja u 2023. g.“. ...