Početna - IZDVOJENO - Otvorene prijave za treking utrku
kastav
web

Otvorene prijave za treking utrku

Zaklada Sveučilišta u Rijeci, u suradnji s Riječkim športskim sveučilišnim savezom i Gradom Kastvom, organizira u subotu, 23. svibnja s početkom u 10:30 sati, treking utrku na kastavskoj šetnici Zec dugoj 10 km. Utrka se organizira u sklopu manifestacije Jelenina 2015. – Kastav i otvorena je za sve građane, svih dobnih skupina.

Riječ je o utrci namijenjenoj studentima i djelatnicima Sveučilišta u Rijeci ali i svim zainteresiranim građanima koji će se u grupama (minimalno dva člana, maksimalno tri) boriti za simbolične nagrade. Nakon utrke uslijedit će proglašenje pobjednika, dodjela nagrada i ugodno druženje. Utrka se organizira u sklopu manifestacije Jelenina 2015. – Kastav i otvorena je za sve građane, svih dobnih skupina.
Utrka starta i završava na Crekvini , a sama staza vodi kroz kastavske šume Loza i Lužina. Učesnici utrke morat će na posebno označenim mjestima na stazi pronalaziti određene stvari koje će ponijeti sa sobom do cilja. Utrka starta u subotu, 23. svibnja s početkom u 10:30 sati, a prijave na licu mjesta primaju se od 9:00. Prijaviti se može putem prijavnice koja se može dobiti na web stranici Zaklade sveučilišta, a prijavnicu treba poslati na ana.kola@uniri.hr.

Na istu e-mail adresu se treba obavezno javiti ranije, ukoliko netko od učesnika želi besplatan autobusni prijevoz Rijeka – Kastav – Rijeka (redovna prigradska linija).

Cilj ovog projekta je potaknuti studente i djelatnike Sveučilišta, ali i građane, na kretanje i druženje u prirodi, te unapređenje zdravog načina života.

Rabljena Vozila

Komentiraj

x

Pogledajte još

Najavljen Program 14. Dana antifašizma u Opatiji

Tema ovogodišnjih 14. Dana antifašizma u Opatiji (DAF) koji će se održati od 1. do 3. ožujka 2023. godine je ...