Početna - IZDVOJENO - Ovaj vikend B&D blues Festival u Mošćeničkoj Dragi
blues
web

Ovaj vikend B&D blues Festival u Mošćeničkoj Dragi

Zvukovi bluesa ovaj će vikend prolaziti ulicama Brseča i Mošćeničke Drage, a donosi ih četvti po redu Festival koji se ove godine proširio i u Mošćeničku Dragu pa je umjesto dosadašnjeg Brseč Blues Festival ime promijenio u B&D Blues Festival.

Festival je započeo prije 4 godine kod crkvice Sv. Magdalene u Brseču tek kao eksperiment za 3 muzičke grupe, dok će ovogodišnje izdanje biti održano i u Dragi gdje 25. srpnja nastupaju poznata blues imena Hrvatske i Europe – Kaplowitz Blues Band, glasoviti Mike Sponza iz Italije, Delta blues gang iz Pule, i Matyas Pribojszky blues band iz Budimpešte. Program u Dragi počinje u 20.15 sati, dok će se dan ranije, 24. srpnja u Brseču, intro festivala dogoditi 15 minuta kasnije – u 20.30 sati kada na scenu stupaju The Blondes. Tomislav Tomislav Goluban sa svojim bendom drugi puta zatrest će stare zidine Brseča, a gosti ovog gradića su i Austrijanci The Bluesbreakers, dok trolist izvođača zatvaraju i Grunting Pigs iz Mađarske.

U Brseču se s bluesom nastavlja i 4. kolovoza, kada će nastupiti Elizabeth Lee Cosmic Mojo kojoj će predgrupa biti Midnight Blues Band na čelu s organizatorom ovog festivala Riccardom Starajem.

Rabljena Vozila

Komentiraj

x

Pogledajte još

Najavljen Program 14. Dana antifašizma u Opatiji

Tema ovogodišnjih 14. Dana antifašizma u Opatiji (DAF) koji će se održati od 1. do 3. ožujka 2023. godine je ...