Početna - IZDVOJENO - Panika u Josipovićevom stožeru
web

Panika u Josipovićevom stožeru

Iz stožera aktualnog predsjednika paničnim pozivima mole građane da svoj glas daju njemu.

Praćenjem kampanje kandidata za predsjednika Republike Hrvatske Ive Josipovića doživjeli smo jednom rječju svašta. Vrhunac njegove kreativnosti doživio sam osobno jučer pozivom s broja 01/ 5590 622 u 19:37 kada me je muška osoba koja se je predstavila kao Jakov zamolila da svoj glas poklonim Ivi Josipoviću. Na moj upit zašto bih svoj glas dao Ivi Josipoviću gospodin s druge strane odgovorio je jednostavno: “Ja nisam ovdje da bih vam objašnjavao zašto, moj je zadatak samo da vas zamolim da svoj glas poklonite gospodinu Josipoviću….” nakon čega je prekinuo liniju. S druge strane, gospodin je  bio izvrsno educiran prilikom predstavljanja pri uspostavi poziva. Vrlo je slikovito opisao tko je i za koga zove te je dodvoravajućim tonom zamolio da svoj glas dodijelim Josipoviću. Do boli je nakaradno i apsurdno da netko tko izvršava takvu zadaću ne zna osobama kojima upućuje poziv dati odgovor na osnovno pitanje: ZAŠTO?

Ovaj poziv ojačao je moje uvjerenje u poraz Ive Josipovića na predsjedničkim izborima. Ovo je definitivni kraj Ive Josipovića. Njegov kraj rezultat je izostanka bilo kakvih aktivnosti i političkih djelovanja unutar proteklih 5 godina. Bez obzira na činjenicu da kao osoba i urednik ove publikacije živim i protagoniram uvjerenja bliska desnom centru mišljenje o Ivi Josipoviću plod je čiste realnosti. Realno je, pravedno i pošteno da birači sankcioniraju ponašanje koje je obilježilo Josipovićev mandat.

Zanimljivo je da se je i kroz zadnjih par godina korišten gore spomenuti telefonski broj kao sredstvo da se utječe na birače. Uzmimo za primjer 2013. godinu kad su birači u Zagrebu dobivali pozive gdje su pozivani na skupove Kukurike koalicije na glavnom trgu što je bila laž i obmana jer bi prisutne tamo dočekao Milan Bandić i njegov skup.

Ovaj tjedan smo objavili puno članaka koji su samo kap u moru Josipovićevih laži i obmana, a to je i jedino što smo od njega kroz ovih 5 godina dobivali. Hrvatska je spremna za korak naprijed  i vrijeme je da to učinimo skupa.

 

Rabljena Vozila

Komentiraj

x

Pogledajte još

Najavljen Program 14. Dana antifašizma u Opatiji

Tema ovogodišnjih 14. Dana antifašizma u Opatiji (DAF) koji će se održati od 1. do 3. ožujka 2023. godine je ...