Početna - IZDVOJENO - Park Angiolina uz zvukove glazbe
Villa Angiolina Opatija
web

Park Angiolina uz zvukove glazbe

Park Angiolina, obalno šetalište, Portić i park oko Umjetničkog paviljona Juraj Šporer tijekom naredna tri mjeseca odzvanjat će zvukom glazbe i to od početka ovog mjeseca pa do kraja svibnja na svim navedenim lokacijama svakog vikenda i praznicima.

Gosti Opatije i Opatijci moći će uživati u atraktivnoj muzičkoj kulisi, u kojoj će zasvirati melodije tipične za „Kraljicu Jadrana“. Slušat će se skladbe poznatih izvođača vezanih uz Opatiju i opatijske festivale, ali i ambijentalna i zabavna glazba koja će dodatno obogatiti doživljaj boravka u najpoznatijem gradskom parku.

Ovaj novi program Turističke zajednice grada Opatija upotpunit će i niz ostalih događanja koja će se u Opatiji održati tijekom proljeća, među kojima su aktivni programi u sklopu manifestacije „Ožujak – oaza wellnessa“, Uskrs u Opatiji, Festival kave i Gourmet priča Opatijske rivijere.

Rabljena Vozila

Komentiraj

x

Pogledajte još

(FOTO) Učenici Ugostiteljske škole Opatija priključili su se projektu volonterskog maratona mladih “72 sata bez kompromisa”

Vrijedni učenici Ugostiteljske škole Opatija priključili su se projektu volonterskog maratona mladih “72 sata bez kompromisa” u Rijeci. Učenici slastičari ...