Početna - IZDVOJENO - PARODIJA: Obersnel obećao novi autobusni kolodvor
Vojko-Obersnel

PARODIJA: Obersnel obećao novi autobusni kolodvor

Vojko Obersnel je najavio da se opet kandidira za gradonačelnika Rijeke jer mu je jednostavno lijepo biti gradonačelnik. Pare su dobre, malo se radi, a i sam ne zna što bi radio da nije ono što sada je, tj. gradonačelnik.

Prvo je razmišljao kako opet dobiti izbore, i sjetio se da se Riječani ( građani Rijeke)  pale na “Autobusni kolodvor” koji je on sam obećao nekoliko puta i svaki put je upalilo.

Obersnel je obećao i kupnju Teatra Fenice ( najpoznatijeg hrvatskog uništenog kazališta). Vlasnik ovog kazališta traži 5 milijuna eura za uništeno kazalište, a građani traže jasan put kako je isti došao u vlasništvo kulturnog dobra RH.

Kada se vidi da je u Rijeci uništen cijeli niz infrastrukturalnih objekata koji su i identitet grada na Riječini, Obersnel po isprobanom modelu optužuje Zagreb i HDZ. Metoda pali, sve je to zicer kod “stoke sitnog zuma” i upotrijebiti će se i na ovim izborima.

Ako slučajno kandidatura malo uđe u neke probleme, uvijek pali fašizam, tj. optužba da su svi koji ne misle kao on fašisti, a SDP i Obersnel su jedini antifašisti, i starčići, partizani i srpska manjima odmah glasuju za Obersnela, i sve je opet mirno, neće biti novih logora po Rijeci što je spas za sve.

Živi primjer povratka logora i povratka fašizma u Hrvatskoj su sva mjesta gdje vlada HDZ ( Mali Lošinj, Novi Vinodolski, Zadar, Biograd, Mošćenička draga, Bakar, Karlovac, Sveta Nedjelja, Velika Gorica itd.) Tamo su logori i uspostave fašizma toliko jake, da je moderna Europa u šoku pa tisuće gostiju posječuje navedena odredišta da vide kako izgleda moderni fašizam.

Kako sada stvari stoje, Rijeka, kao grad kojim teče zaborav, još uvijek će imati čast da je vodi Vojko Obersnel.

Dakle i nakon još jednog njegovog četverogodišnjeg mandata, neće biti novog kolodvora, neće biti sortiranje otpada, nema popravak Teatra Fenice i uređivanje istog, neće biti uređenje Rikarda Benčića, magazina Exportdrva, luke Baroš, rive, zgrade Transadrije. Neće biti niti sprečavanje krađe građana od strane ENERGA i Rijeka parkinga jer su svi oni frendići od Obersnela.

Ostat ćemo gdje jesmo…KREPAT , MA NE MOLAT!

…dakle….. KREPAT! Živjele maškare!

I: Kigo hr

Rabljena Vozila

Komentiraj

x

Pogledajte još

Najavljen Program 14. Dana antifašizma u Opatiji

Tema ovogodišnjih 14. Dana antifašizma u Opatiji (DAF) koji će se održati od 1. do 3. ožujka 2023. godine je ...